reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Sylwia Hej jak fajnie że sie odezwałaś!!!! i całe szczęście że macie zdrową Wiktorię!!! :))) bardzo się cieszę!!!!!!! :)
Witam Cię kochana a co tam u Ciebie?? jak tam staranka??

Pajka gratuluje widzę ze prezent świąteczny przyszedł wcześniej ale super:) Jupi kolejna fasoleczka:-D

Kinga85 co słychać u Ciebie? jak się masz powróciłaś do staranek??

reklama
PAJKO - WIEDZIALAM ŻE TAK BĘDZIE!!! :-):-) STRASZNIE MOCNO CIĘ ŚCISKAM - TRZYMAJ SIĘ I DBAJ O WAS:tak::-D
A W PONIEDZIAŁEK LEĆ NA BETKĘ I DAJ NAM ZNAĆ CO I JAK :-)

jejku, dziewczyny - ostatnio strasznie dużo fasolek!!!!:tak::tak: Oby worek z fasolkami się jeszcze nie zamknął i kolejne cudowne wieści nam się tutaj pokazały!!!

w którym dniu cyklu robiłaś test? ile dni po owu?

Dziękuję dziewczynki jak tylko bede miała bete na pewno dam znac.

Krzynka ja robiłam testa w 17 dpo czyli juz po terminie @ zerknij sobie na mój wykres :-)

Witam

Marzenixx czy ja dobrze widzę po suwaczku????!!!! JESTEŚ W CIĄŻY!!! AAAA UDAŁO CI SIĘ!! SZCZĘŚCIARO TY:-):-):-) WIELKIE GRATULACJE!!!
Odezwij się :-)
sylwka22 a dzieki u mnie okej... staramy sie od października tego roku. Tak tak powrócilismy do starań... mam nadzieje że teraz sie uda nam. :) Pozdrawiam cie

Dostałam plamienia......Pojechalam do gina bo zadzwonilam i kazal przyjechac natychmiast..
zrobil mi usg , powiedzial ze nic nie widac, nie ma zadnego pecherzyka..... prawdopodobnie nie doszlo do zagniezdzenia...... :zawstydzona/y: ale przepisal mi duphaston i kazal lykac 3x dziennie i w piatek kazal przyjsc...... ale prawdopodobnie to jest poronienie......:zawstydzona/y:
jestem załamana, tyle sie starałam.....

dzieki kinga ale jak widac juz po wszystkim.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dostałam plamienia......Pojechalam do gina bo zadzwonilam i kazal przyjechac natychmiast..
zrobil mi usg , powiedzial ze nic nie widac, nie ma zadnego pecherzyka..... prawdopodobnie nie doszlo do zagniezdzenia...... :zawstydzona/y: ale przepisal mi duphaston i kazal lykac 3x dziennie i w piatek kazal przyjsc...... ale prawdopodobnie to jest poronienie......:zawstydzona/y:

dzieki kinga ale jak widac juz po wszystkim.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Tak bardzo mi przykro, nawet nie wiem co powiedzieć, mam tylko nadzieję, ze źle widział i wszystko będzie dobra - trzymam kciuki!!!

PRZYTULAM!!!

Hej kochana nie załamuj się bo to jest najgorsze co może być!!!! A może jeszcze nic straconego kto to wie??Skarbie trochę cierpliwości a będzie dobrze a przede wszystkim wiary że w końcu się uda-bo musi. tylko się nie załamuj i myśl pozytywnie;-)

Kinga85 cieszę się że zaczęliście starania i wszystko u Was oki. Patrząc tak z perspektywy czasu i tego wszystkiego to wydaje mi się, że te obliczenia kiedy jest szansa na dzidzię a kiedy nie, jest troszkę mylna. Bo okazało się, że nam się udało w te dni co po wyliczeniu wychodziły niepłodne:tak:Może jest to obraz tego kiedy można się starać ale nie w 100% że się uda. Pozdrawiam:-)

A i jeszcze dziękuje za takie ciepłe przywitanie, to naprawde miłe jak ludzie pamiętają o Tobie :-D dzięki:*:*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Marzenixx tak mi przykro,ale jak tutaj podpowiadają nasze znajome to nie musi być prawda. Przecież plamienia można mieć nawet przez 4 miesiące. Powodzenia na badaniach w piątek będę trzymać kciuki.

Do góry