lopop
Szczęśliwa mamusia
jest w tym jakaś metoda zobaczymyJa tez postaram sie nie liczyc w tym miesiacy. Zobaczymy, jak mi to wyjdzie;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jest w tym jakaś metoda zobaczymyJa tez postaram sie nie liczyc w tym miesiacy. Zobaczymy, jak mi to wyjdzie;-)
W przyszlym tyg jade na 3 dni na wycieczke z dzieciakami. NA przelomie maja i czerwca przyjezdza moja siora z synkiem (dwulatek) i babia, wiec bede miala sie czym zajac...jest w tym jakaś metoda zobaczymy![]()
W przyszlym tyg jade na 3 dni na wycieczke z dzieciakami. NA przelomie maja i czerwca przyjezdza moja siora z synkiem (dwulatek) i babia, wiec bede miala sie czym zajac...
a gdzie jedziecie ze szkoły?W przyszlym tyg jade na 3 dni na wycieczke z dzieciakami. NA przelomie maja i czerwca przyjezdza moja siora z synkiem (dwulatek) i babia, wiec bede miala sie czym zajac...
prawda oczy na około głowyOj jak rodzinak przyjeżdża, to zawsze jest coś do roboty (szczególnie z dziećmi))))
maćku witaj! jasne że tu możesz pisać przecież forum jest dla ludzijak czujesz że tu pasujesz to pisz! :-)
widzę że bedziesz miała rodzinkę u siebie i na wycieczkę jedziesz fajnie! bedziesz miała zajecie i na pewno nie bedziesz tyle myślała o tych starankach a to jest dobre![]()
lopop
wikula widzę że owulka niebawem!) tak wiec wiesz że mocno &&&&&&&& :-) bedzie okej 3mam kciuki!
dawno marzenix nie zaglądała i inne dziewczyny... ciekawe co u nich
POZDRAWIAM WAS![]()
siemanki dziabogi
weekend i po weekendzie.... choc u mnie to tera tdzien wolnego wiec mam jeden wielki weekend
lopop
trzymamy zbey malpa nie przylazla parszywa jedna
Do Krakowa:-)a gdzie jedziecie ze szkoły?
Na tym drugim forum wspomnialas o Agniesiar - co tam u niej? Doczekala sie fasolki?maćku witaj! jasne że tu możesz pisać przecież forum jest dla ludzijak czujesz że tu pasujesz to pisz! :-)
widzę że bedziesz miała rodzinkę u siebie i na wycieczkę jedziesz fajnie! bedziesz miała zajecie i na pewno nie bedziesz tyle myślała o tych starankach a to jest dobre![]()
dawno marzenix nie zaglądała i inne dziewczyny... ciekawe co u nich
POZDRAWIAM WAS![]()