reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

reklama
co gin to inna wersja ;)
ja od gin dowiedzialam sie ze starania mozna zaczac w 3 miesiace po odstawieniu tabletek. 2 miesiace wczesneij zaczac przyjmowac folik i juz :)

Wiecie co ja dzisiaj czuje sie fatalnie.Mam wstret do jedzenia ,zbiera mi sie na wymioty , boli mnie glowa ,brzuch i plecy tak jak na @ .Ale przeciez byla 23,08.Fakt ze jakas taka krotka i dziwna ale byla. Tesick jak robilam wowczas w dzien @ rano wyszedl negatyw.Juz nie wiem co myslec. :( :(

magdalenkako ja ostatnio też tak miałam...myślałam że pomimo @ może jestem w ciąży... i nawet zrobiłam test... moja gin powiedziała że tak może być... co 2 miesiąc... z tych wyliczeń wychodzi że teraz (jeżeli przyjdzie) to pójdzie sobie bardzo szybko...(zaoszczędzę na podpaskach i tamponach..hihi)

reklama
Do góry