reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witajcie Dziewczynki, ale znów naskrobałyscie, ja mam dziś wolne i odsypiałam właśnie pracę, przy takim trybie życia to ja nieprędko w ciąże zajdę.

Olica ja robiłam badania hormonalne w większości z własnej inicjatywy np. TSH i inne hormony tarczycy ponieważ miałam tarczycę młodzieńczą w czasie dojrzewania. Natomiast prolaktynę miałam robioną z polecenia mojej gin ale był to dokładnie test z metoclopramidem, czyli badają ci prolaktynę pobierając krew, podają ci potem tabletkę która wywołuje sztuczny stres i ponownie pobierają krew po 60 minutach. Podejrzewam jednak u siebie niski poziom progesteronu i mam go zamiar sobie zbadać i pójść już z gotowym wynikiem do gina. Zrób najlepiej TSH, prolaktnę, progesteron tak na począt

Właśnie ważne aby było zdrowe, dla mnie nie ważne który miesiąc. Marzę jednak o pierwszym chłopczyku i byłby Bartosz. A dziewczynka Kinga :-)

Dziękuję za rady !!!

Kinga -jeju widzę, że to imię robi tu furorę haha

Jest tam kto? napiszę coś o sobie..Mam długie cykle..ostatnio 43 dni:angry: W środę mam wizytę u gin to się okaże co będzie dalej.Mam torbiel na jajniku-3cm..operowana byłam ,a po 3 mies znowu to samo..(dwa lata temu zabieg)..Zawsze miałam długie cykle 35 dni,ale teraz to już przesada:angry: W ŚRODę idę poważnie z moim gin porozmawiać..

Dziękuję Kochana !!!

ja w tym roku skończyłam socjologię UFFFFFFF :) 08.09 ZDAŁAM PRAWKO ZA 1 RAZEM, 29.10 OBRONIŁAM MAGISTRA :-)
To był rok zmian bo w maju jeszcze wyszłam za mąż :)

:-)

OLICA to gratuluję ja mam te pierwszy trzy rzeczy w planach na rok 2009 a ślub zapewne w 2010, jeszcze nie ustaliliśmy ale to akurat ze względów rodzinnych.

Jest tam kto? napiszę coś o sobie..Mam długie cykle..ostatnio 43 dni:angry: W środę mam wizytę u gin to się okaże co będzie dalej.Mam torbiel na jajniku-3cm..operowana byłam ,a po 3 mies znowu to samo..(dwa lata temu zabieg)..Zawsze miałam długie cykle 35 dni,ale teraz to już przesada:angry: W ŚRODę idę poważnie z moim gin porozmawiać..

ojej kochana to rzeczywiscie masz straasznie dlugie cykle:confused: i ten torbiel... kurcze ... ale starasz sie o fasolke tak? widze ze dwa bąble juz masz:-) więc pewnie i teraz sie uda!

olica- no zobaczymy kochana czy wykrakalas..:) moj J by chcial bardziej chlopca a moja maminka dziewczynke,, a mi wszytsko jedno byle bylo zdrowe.. jesli chlopczyk to kubus a dziewczynka sara..:-D
marzenixx-- jestes pewna ze to @.. moze to krwawienie implementacyjne.. jest podobne do @ tylko trwa krocej i sa to zazywczaj plamienia bardziej niz krwawienie..

my dzis idziemy na 18 na usg.. oby bylo zdrowe i mialo wszytsko normalne... i zeby pokazalo co tam ma..:rofl2::-D
Widze podobne mamy gusta :) u mnie tez bedzie Kubuś :):):) a dziewczynka to chyba Maja :)

reklama
Znalazłam pracę w kadrach za małą kasę ale spokojna atmosfera i blisko do domu. Teraz mam inne cele niż zarabianie dużej kasy;-);-)

Białko kurze jest trochę przejrzyste ;-);-)

Witaj:-)

I jak ????Odezwij się :tak::tak::tak:

:-):-):-) Przedstawiałam się na początku ;-);-)

W końcu jesteś:-):-):-)

Ja ja byłam jeszcze w ciąży:)zawstydzona/y:) to internista mówił, żeby pić herbatę z miode i cytryną i płukać gardło wodą z solą.

W czwartek idę i mam nadzieje, że @ już się do tego czasu skończy.:tak:
A Ty ile teraz będziesz duphaston brała?

Mam nadzieje, że humorek już lepszy:tak:

Piękne imiona:-)

:-)

:-D:-D

A kiedy będą wyniki ??

Mi przyszła 2 dni wcześniej, nie nastawiałam się ale po co tak wcześnie przyłazi a pewnie po to by w następnym cyklu szybciej się udało ;-);-)

Ja ciągle trzymam kciuki:tak::tak::tak:

Napisz kochana jak było :-)

Ja niestety nie pamiętam kiedy się pojawia u mnie :zawstydzona/y:
15 stycznia mam wizyte i juz beda wyniki ;-)

Do góry