reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Kingus na kiedy masz przewidziany termin?

MAM PYTANIE-czy mąż ktorejs z Was dostał wysypki po salfazinie???.
Na 14-15 październik.
Mój nie miał wysypki a wziął 2 opakowania. A nie zmieniłaś proszku do prania, żelu pod prysznic??

taki mam zamiar jak tylko mężul wruci z pracy to mu oznajmie co zaplanowałam i do dzieła:tak:;-):-D:-)
jeśli moge coś napisać tak od serca bo ja jestem taka bardzo uczuciowa, pwenie że moge bardzo wam dziewczyny dziekuje ze mozna z wami tak wirtualnie porozmawiać a tobie kropeczko w szczególności ty moja bliźniaczko z małopolski ;-)
Na pewno się ucieszy;-) To prawda super, że można się wyżalić i nikt Cię nie wyśmieje i w dodatku wszystko rozumie a nie tylko kiwa głową jak nasi M

Jutro zrobię zdjęcie to będzie cały 13tc. A na plusie mam około 2 kg.
My się zmieniamy, dostrzegamy wady rodziców itp.
Zjadłam bułkę ale ciągle jestem głodna idę po 2 kanapki jeszcze.
Nie widziałaś mojego brzusia z 11 t ? teraz jest już trochę większy:zawstydzona/y:;-)
Jutro pokaże aktulany:tak:

Śliczny brzusio!!!!! teraz pewnie jeszcze ciut wiekszy masz...czekamy jutro na foto. A własnie-jak sie wkleja??? ja chcialam wczoraj foto dla Eve wstawic i nie umiem...i obiecałam ze sie pochwale torbą od męza i nie wiem jak wstawic....:baffled:

Oj to Ty masz teraz spust!!!! Ale jak tylko mozesz i masz smaka to wcinaj, byle zdrowo!;-)

... to niech sie produkuje :-D
... a raczej niech zołnierzyki produkuje, byle waleczne!!!!:laugh2:

Śliczny brzusio!!!!! teraz pewnie jeszcze ciut wiekszy masz...czekamy jutro na foto.

Oj to Ty masz teraz spust!!!! Ale jak tylko mozesz i masz smaka to wcinaj, byle zdrowo!;-)

... a raczej niech zołnierzyki produkuje, byle waleczne!!!!:laugh2:
ja sie dołączam śliczny brzusio i z dnia na dzień pewnie większy :tak:;-)
pewnie niech sie skupi na produkowaniu i już:-):tak:
i masz racje kinguś z nimi nie zawsze sie da tak porozmawiać a tutaj i wyżalić sie można i pośmiać i cieszyć czyimś szczęściem

Na 14-15 październik.
Mój nie miał wysypki a wziął 2 opakowania. A nie zmieniłaś proszku do prania, żelu pod prysznic??

To prawda super, że można się wyżalić i nikt Cię nie wyśmieje i w dodatku wszystko rozumie a nie tylko kiwa głową jak nasi M

-sliczny termin!!!!!!!! .... juz teraz pamietam,,,pisalas mi wczesniej-oj gapcia ze mnie:zawstydzona/y:
-nie zmienialam nic a nic...nic nowego tez innego nie jadl, tylko te witaminy...sama nie wiem...moze on na cos tam uczulony w nich jest-bo jest alergikiem tak wogole...:sorry:
-wlasnie....to ich kiwanie glowa na wszystko i ani me ani be czasami:crazy::rofl2::laugh2:

A własnie-jak sie wkleja??? ja chcialam wczoraj foto dla Eve wstawic i nie umiem...i obiecałam ze sie pochwale torbą od męza i nie wiem jak wstawic....:baffled:
Ja piszesz posta to na dole masz dodatkowe opcje i tam jest Zarządzaj Zakładkami, klikasz - pojawia się okienko i Prześlij Plik ze Swojego Komputera -klikasz w przeglądaj i wybierasz zdjęcie z komputera i dajesz Wyślij:-):-):-)

A z apetytu to się cieszę bo jak nie miałam to do ginki leciałam;-);-)

podawaj mu do jedzenia pomarancze i czerwona papryke...podobno wzmacnia zołnierzyki:-)
acha to nie wiedziałam a mandarynki mogą być bo dzisiaj to taki zapas mam witaminek?? my to naprawde w świeta będziemy sie przytulać konkretnie ale bym chciała zeby sie udalo, dobra już nic nie mówie bo ja zawsze jak czegoś bardzo chcę to nic z tego nie wychodzi:no::-(

nigdy nie slyszlaam wczesniej ...ciekawe o ile jest to bardziej skuteczne niz wykla inseminacja czy in vitro takie kalsyczne...?

BARDZIEJ SKUTECZNA OD INSEMINACJI ALE MNIEJ OD STANDARDOWEGO IN VITRO :confused2: TYLKO ZE RZADKO STASOWANE METODY POZNIEWAZ TRZEBA WYKONAC LAPAROSKOPIE. NO ALE MOIM ZDANIEJ JEZELI KOBIETA MA JUZ SKEROWANIE NA LAPARO TO WARTO PRZY OKAZJI TAKIE COS SE WALNAC :sorry: ( NIGDZIE NIE MOGE ZNALESC ILE TO MNIEJ WIECEJ KOSZTUJE :baffled: )

reklama
Ja piszesz posta to na dole masz dodatkowe opcje i tam jest Zarządzaj Zakładkami, klikasz - pojawia się okienko i Prześlij Plik ze Swojego Komputera -klikasz w przeglądaj i wybierasz zdjęcie z komputera i dajesz Wyślij:-):-):-)

Dziekuje kochanie-zaraz spróbuje torbe zamiescic, na probe:-)

acha to nie wiedziałam a mandarynki mogą być bo dzisiaj to taki zapas mam witaminek?? my to naprawde w świeta będziemy sie przytulać konkretnie ale bym chciała zeby sie udalo, dobra już nic nie mówie bo ja zawsze jak czegoś bardzo chcę to nic z tego nie wychodzi:no::-(

Nie wiem czy mandarynki moga byc w zamian...nie wiem......:no:
Tym razem wyjdzie, wyjdzie!!!!!!!!:tak::-):tak:

BARDZIEJ SKUTECZNA OD INSEMINACJI ALE MNIEJ OD STANDARDOWEGO IN VITRO :confused2: TYLKO ZE RZADKO STASOWANE METODY POZNIEWAZ TRZEBA WYKONAC LAPAROSKOPIE. NO ALE MOIM ZDANIEJ JEZELI KOBIETA MA JUZ SKEROWANIE NA LAPARO TO WARTO PRZY OKAZJI TAKIE COS SE WALNAC :sorry: ( NIGDZIE NIE MOGE ZNALESC ILE TO MNIEJ WIECEJ KOSZTUJE :baffled: )

No ciekawe...
masz racje jak uz i tak ma sie isc na laparo...to czemu nie sprobowac od razu, ale jak bez laparoskopii i tak specjalnie to robic to nie wiem...:baffled:

Do góry