reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
kurde ja to chyba faktycznie odczytałam źle z termometru :szok: masakra chyba jakas zaspana byłam czy coś:confused: bo to chyba niemozliwy taki spadek. Ide kupic elektroniczny z pamięcią

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A gdzie są wszystkie nasze ciężaróweczki?????????????????
Haloooooo!!!! babolce pisac tu szybko jak tam brzuszki,jak badania,usg itd.
Agniesiak co z tymi Twoimi plamieniami???

Ostatnia edycja:
Dzień dobry Dziewczynki. Wpadłam się tylko przywitać.

Madziu, mam nadzieję, że wszystkie wyniki badań Mamy będą ok. To jest prawda, że nasza psychika ma straszne oddziaływanie na nasz organizm. Coś o tym wiem... W każdym razie trzymam mocno kciuki za Twoją Mamę.

Uciekam Dziewczęta na razie, bo w ciągu dwóch dni, dwa razy zablokowali mi konto w banku i tak jak wczoraj byłam dla nich miła, tak dzisiaj już chyba nie będę....
Jak wrócę, to wpadnę ze spóźnioną kawką.

czesc dziewczyny :) a teraz POMOCY . Zerknijcie na mój wykres co to kuna ma byc za tempka dzisiaj??????:szok:a mam duuużo ciągnącego się śluzu, kurde tylko nie wiem czy to po wczorajszym przytulaniu popołudniu czy naturalnie :wściekła/y:
moze za krotko mierzylas i tak wyszla tempka... w ogole jakies wysokie masz te tempki ja po owulacji mam takie a przed to tak do 36,5.. takze nie wiem jak to u Ciebie z tym wykresem.. pomin dziesiejsza temperature i zobaczymy co jutro jesli chcesz termometr elektroniczny to polecam microlife MT1622 GT - zlota koncówka.. jestem z niego zadowolona

kurde ja mysle, ze moze zle ze4rknelam i tam było 36,5 ale tego tez sie nie dowiem :-) musze sobie termmetr elektroiczny kupic :wściekła/y:
Kurde Andzia ale ja nawet takiej podstawowej tempki nie miałam ;-) a mówiłam, że ja sie nie nadaje na pomiary tempki:-) a czy est mozliwy taki spadek przed owu??

Na moim rteciowym tempka spada o 1-2 kreski po mierzeniu, wiec moze jesli nie strzepnelas termometru to tempka nadal tam jest??

JA PRZYPOMINAM,ŻE W SOBOTE czyli jutro JEST ŚWIĘTO I SKLEPY BEDA POZAMYKANE WIEC ZRÓBTA SE DZIS ZAKUPY

Dziekuje bardzo za przypomnienie!!!!!! Zupelnie zapomnialam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry