reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Ja mysle, ze kazda z nas kiedys zobaczy;-)predzej czy pozniej. Ja mialam taka sytuacje , ze kumpela mi mowila, ze plakala jak sie dowiedziala o ciazy bo chciala, zeby siedlugo starac, a udalo jej sie za I razem. Chciałam jej powiedziec , ze jest głupia, ale stwierdzilam, ze nie warto. Bo taka osoba nas nie zrozumie.

Jestem w szoku!!!

Nie kumam, czemu ktoś mówi o takich rzeczach, czego ona chciała???

Może to jakaś hipochondryczka, która lubi se coś wmawiać, lub jak cała rodzinka i przyjaciele nad nią skaczą.

Nie rozumiem!!!! Dla mnie to ona jest jakaś chora!:wściekła/y:

Karola.de, Nektarynka dobre jestescie :-) to powiedzcie przynajmniej jakiego testa mam kupic, zeby wiarygodny ten wynik wyszedł tzn. w 100 % negat :-D;-)

A ja dzisiaj dostałam małpe.i to jaką wredną:wściekła/y:
Dawno mnie tak krzyż nie nawalał 3 nurefeny 400mg dopiro dały radę.
Musiałam zostać dzisiaj w domu bo nie byłam w stanie iść do pracy i przespałam prawie cały dzień.Telepie się z zimna normalnie masakra,

Jestem w szoku!!!

Nie kumam, czemu ktoś mówi o takich rzeczach, czego ona chciała???

Może to jakaś hipochondryczka, która lubi se coś wmawiać, lub jak cała rodzinka i przyjaciele nad nią skaczą.

Nie rozumiem!!!! Dla mnie to ona jest jakaś chora!:wściekła/y:

Ja tez tego nie rozumie, ale tacy ludzie nie zdaja sobie sprawy ile my musimy wycierpiec, zeby były te II krechy

A ostatnio miałam sen, że @ do mnie przyszła:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pajka ja mam zazwyczaj inne sny.. snią mi sie 2 kreski.. chociaz ostatnio nie mialam takiego snu//

kurczaczek jak mi zimno.. o kurczak.. chyba wypada cieplej herbaty sie napic.. na targu troszke wiało i teraz wychodzi..

Pajka ja mam zazwyczaj inne sny.. snią mi sie 2 kreski.. chociaz ostatnio nie mialam takiego snu//

kurczaczek jak mi zimno.. o kurczak.. chyba wypada cieplej herbaty sie napic.. na targu troszke wiało i teraz wychodzi..

Ja mam tak zimno w domu, ze szok a dupki jeszcze nie grzeją :wściekła/y::wściekła/y: i marzne a potem dziwota, ze człowiek choty. Jakas epidemia jest chyba, bo u mnie 6 osob w pracy na L4

No to Nektarynko trzymam, zeby tym razem była prawda a nie sen ;-) ja zawsze jak mi sie snila @ to ją dostawałam , no ale zobaczymy

No, ale stwierdzilam tez, ze mojemu M nic na razie nie mowie bo wiecie wcale kobiety nie są słabsze od mezczyzn,, a ja dostaje podem dolka jak widze, ze on ma

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pajeczko ale pesymistka z Ciebie!! Ja sie tam nie znam na wykresach ale skoro "nasze" znawczynie mówią to, co mówią, to ja im wierzę:-) Kochana myśl POZYTYWNIE:tak:

Witaj Malwinko19866 - zróbcie badania jak najprędzej bo szkoda marnować czas, a jakby było coś nie tak to przynajmniej będziecie wiedziec prędzej. Będziecie mieli czas na leczenie. my tez czekaliśmy, czekaliśmy i już dwa lata upłynęło:zawstydzona/y:, a dzidziusia nie:wściekła/y:.

Wogóle jakoś się rozpisałyście dzisiaj:-)
A teraz dobranocka paaaaaaa;-)

reklama
hej dziewczynki po dzisiejszej tempce moge wnioskowac, ze bedzie @ do tego chora jestem:-( wiec tesciora juz nie bede robila bo skoro tempka spadła to nie ma sensu

Do góry