Nektarynka
Fanka BB :)
dobra Pajka moze wytrzymam do soboty..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mysle, ze kazda z nas kiedys zobaczy;-)predzej czy pozniej. Ja mialam taka sytuacje , ze kumpela mi mowila, ze plakala jak sie dowiedziala o ciazy bo chciala, zeby siedlugo starac, a udalo jej sie za I razem. Chciałam jej powiedziec , ze jest głupia, ale stwierdzilam, ze nie warto. Bo taka osoba nas nie zrozumie.
Jestem w szoku!!!
Nie kumam, czemu ktoś mówi o takich rzeczach, czego ona chciała???
Może to jakaś hipochondryczka, która lubi se coś wmawiać, lub jak cała rodzinka i przyjaciele nad nią skaczą.
Nie rozumiem!!!! Dla mnie to ona jest jakaś chora!![]()
Pajka ja mam zazwyczaj inne sny.. snią mi sie 2 kreski.. chociaz ostatnio nie mialam takiego snu//
kurczaczek jak mi zimno.. o kurczak.. chyba wypada cieplej herbaty sie napic.. na targu troszke wiało i teraz wychodzi..