reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Aguś Skarbie, przytulam Cię mocno :-(

Ale może ta defragmentacja wyjdzie dobrze, co?? Ten wcześniejszy lekarz z takim podejściem, że nie zlecał nawet żadnych badań to może i popełniał też jakiż błąd przy tych transferach i dlatego się nie udawało?? Czasem zmiana lekarza sprawia, że stają się cuda czego Tobie życzę, stanie się maleńki cud, który zamieszka w Twoim brzuszku :tak:
Opalku kochany ja staram sie tak myśleć że to badanie DNA jak już u mężusia ten stan zapalny zostanie stwierdzony i wyleczony wyjdzie dobrze. Już nie wiem co mam myśleć o tych wszystkich transferach. Mam nadzieję że ta zmiana lekarza sprawi ten maleńki a równocześńie wielki cud, jak czytam różne wypowiedzi często zmiana lekarza wpływa pozytywnie wiec oby i u nas się tak okazało. Bużka

reklama
Witam, wybaczcie że tak tylko o sobie,ale może się na tym znacie lepiej niż ja, bo nic nie rozumiem :baffled: W środę mój pęcherzyk wynosił ok.17mm brzuch mnie pobolewał i szyjka otwarta,śluz też ok.myślałam że do piątku owulka będzie,a tu się okazuje że chyba nie albo coś się pochrzaniło :baffled: temp.nadal tylko 36.5 dziś, brzuch pobolewa,ale śluzu już płodnego nie mam i szyjka zamknięta.Juz samam nie wiem kiedy owulacja powinna być??

Aania - przykro mi z powodu @... oby to byla ostania...
Lolitko - czy jest szansa ze one sie moga polepszyc za jakis czas?? ze to tylko chwilowe pogorszenie?? daj mi prosze cien nadziei...moj M od trzech lat chodzi na silownie i przestal pali... niewiele pije i jeszcze zdrowo sie qrwa odzywia wiec co jest grane\??????????:szok::szok:

Witajcie dziewczynki ;-)
Troszke mnie nie było , ale przecytałam już wszystkie zaległości i mam nadzieję że teraz będę już na bierząco , choć dużo mam pracy przed sobą, bo seminarka w sobote i kolejny rozdział do oddania a weny brak:-(
Lolitko*********************************************************
*****************************************************to fluidki dla was ja mocno wierzę że wam się uda,a zaraz po tobie nam wszystkim. Bardzo się cieszę że jesteś na tym forum, dzięki tobie wiem wiele istotnych rzeczy, a szczerość jest najlepsza bo po co się oszukiwać jeśłi np. jest żle. Już nie mogę się doczekać twojego testowanka. Pozdrawiam ściskam, trzymaj się cieplutko.
Gosiu wiem że to troszkę głupie co napisze, ale niewiem jakoś jak czytam twoje wypowiedzi to coś mi mówi że ty tzn. wy szybciutko zaskoczycie, a skąd takie moje myłśi sama nie wiem.
Krzynko napisz jak tam u babeczki ginekologa , ja jakoś kiepskie opinie zawsze spotykam o kobietach ginekolog, ale może to stereotypy?
Madzia co się dzieje z wami, mam nadzieje że wszytko oki ?
Pozdrawiam was wszystkie kochane staraczki-wspieraczki i życzę udanego wieczorku :)

Pajeczko:-), a gdzie Ty do kliniki chodzisz, jakiego masz gina, dobry jest??

Kochana ja na razie nie chodze do kliniki tylko mam taką nową panią doktor :-) na razie jestem z niej bardzo zadowolona ;-)

Kochane
trzymam za Was wszystkie mocno kciuki, pisze to dlatego, ze przez jakiś czas mnie tutaj nie będzie:-( muszę od tego wszystkiego odpocząć i dać sobie czas i nabrać nowych sił no i przede wszystkim się nie nakręcać. Potrzebuje dla siebie czasu . Mam nadzieje, ze sie na mnie nie obrazicie;-)
Nowe ciężarówki dbajcie tam o siebie i maleństwa.

Badaicka dopiero teraz zauważyłam suwaczek wielkie gratulacje ;-)

Aga - oby te przeczucia twoje sie spelnily... w koncu 6% - jak obliczylismy z M dzisiaj przy drinku to 1,5 miliona plemnikow... to nie tak malo... tylko dajcie jakis rozpuszczalnik zeby takie posklejane nie byly...

oj... chyba za mocnego drinka mi zrobil;-);-)

Aga - oby te przeczucia twoje sie spelnily... w koncu 6% - jak obliczylismy z M dzisiaj przy drinku to 1,5 miliona plemnikow... to nie tak malo... tylko dajcie jakis rozpuszczalnik zeby takie posklejane nie byly...

oj... chyba za mocnego drinka mi zrobil;-);-)
No i od razu się pozytywniej zrobiło... jak strzelicie przed samiuśką owulacją to i takie posklejane mają szansę :) napewno jeden sprinter się wyrwie!!!:-):-D
Ja drinkować nie moge, bo antybiotyki...
a jak ze starankami po antybiotykach? Ja kończę w środę a mój M w piątek chyba i staranka już trzeba będzie wtedy zacząć. Pewnie się tym razem też nie uda, ehhh:no:

Heheh.. Gosia niezła jesteś :-D I trzeba Ci przyznać rację całkowitą :tak: A ++ to przecież nie tak strasznie, u M Olapolap tak chyba było, zerknij kilka stron do tyłu :tak:

A apropo drinków to ja ostatnio przed owulką tyle wina wypiłam, że już sobie pomyślałam, że jak się nie uda zafasolkować to w alkoholizm popadnę :-D ale to winko mi tak smakuje, mniam :-) a i tak piję półwytrawne bo gdybym piła półsłodkie (moje ulubione) to non stop na rauszu bym chodziła :laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Ja drinkować nie moge, bo antybiotyki...
a jak ze starankami po antybiotykach? Ja kończę w środę a mój M w piątek chyba i staranka już trzeba będzie wtedy zacząć. Pewnie się tym razem też nie uda, ehhh:no:

Ja osobiście uważam, że nie ma co w skrajności się wpędzać i darować sobie cyklu bo się antybiotyki brało. No chyba że to jakies hardcorowe antybiotyki na jakieś ekstremalne choroby, ale to wtedy lekarze ostrzegają :tak:

Do góry