reklama

Staranie sie, wczesne objawy

reklama
Uda się i wam prędzej lub później oczywiscie trzymam kciuki żeby ten cykl był już owocny [emoji4] i dużo jednak pomaga kiedy trochę się wrzuci na luz .. Wiem co pisze [emoji4] głowa potrafi zrobić mega blokadę
Wiem o tym ale często tak się nie da. Tym bardziej że. Objawy mogą na to wskazywać i jak coś żałuję czy zabili to myśli wracają i wszystko się kotluje w głowie

Dziekuje :)
Jest też dość wcześnie jeszcze więc nigdy nie wiadomo, chyba że takie mocne zwiastują dobre info. Póki lekarz nie potwierdzi i tak nie będę pewna i spokojna.

Hej dziewczyny. Gratuluję wszystkim którym się udało u mnie dziś 23 dc a cykle mam 28-29 dni. Z narzeczonym staramy się już kilka cykli. W tym spróbowalismy z żelem Concencive plus bo już byliśmy zdesperowany. Od kilku dni czuje mega klicoa w. Jajnikach głównie w lewym boli podbrzusze . Ciągnie. Jest mi słabo co jakiś czas oblewaja mnie poty. W pracy ledwo wytrzymuje. Mega senność mnie ogarnia ostatnio. I od 3 dni pojawia mi się trochę krwi w nosie. Jejku jak ja bym już chciała ujrzeć tak jak wy 2 kreski..
Też próbowałam tego żelu, myślę, że dobry poślizg daje tym, które nie mają odpowiedniego nawilżenia. Ale objawy to masz takie, że można pomyśleć o początkach ciąży. Powodzenia za parę dni... cierpliwość to taka ciężka sprawa. Wieeeem.

Dziekuje :)
Jest też dość wcześnie jeszcze więc nigdy nie wiadomo, chyba że takie mocne zwiastują dobre info. Póki lekarz nie potwierdzi i tak nie będę pewna i spokojna.
Mialam tak samo, Pierwszy raz bardzo blada druga kreske i niska bete, ciaza biochemiczna. Za drugim razem mocne kreski, a po wyschnieciu tak mocne jak u Ciebie i wszystko jest ok. Czytalam ze tylko u 2 procent zdarza sie drugie poronienie, a po poronieniu ciaza jest zdrowa. Wiem ze stres jest zawsze, ja sie stresuje cala ciaze. Ale bedzie dobrze u Ciebie tez, jestem przekonana. Wedlug mnie takie mocne kreski to super info i naprawde dobrze rokuja.

reklama
Mialam tak samo, Pierwszy raz bardzo blada druga kreske i niska bete, ciaza biochemiczna. Za drugim razem mocne kreski, a po wyschnieciu tak mocne jak u Ciebie i wszystko jest ok. Czytalam ze tylko u 2 procent zdarza sie drugie poronienie, a po poronieniu ciaza jest zdrowa. Wiem ze stres jest zawsze, ja sie stresuje cala ciaze. Ale bedzie dobrze u Ciebie tez, jestem przekonana. Wedlug mnie takie mocne kreski to super info i naprawde dobrze rokuja.
Ja też 1 ciążę poronilam... I nawet nie jestem jeszcze w ciazy A już myślę co to będzie... I w ogóle mam jakieś czarne myśli. 1 razem udało się w 4 cyklu starań zobaczymy jak będzie teraz

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry