• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranie się

Domi9534

Fanka BB :)
Kochane 4 miesiące temu (luty) poroniłam tzn... Miałam ciąże pozamaciczna w 6 tygodniu, ale zanim wszystko było w porządku minął miesiąc, tzn na badaniu krwi miałam już beta 0. Po poronieniu dostałam okres ( marzec)staramy się od kwietnia, bo pozwolił nam lekarz i chyba nie potrafię wyliczyć dni płodnych bo nie trafiamy... Teraz czerwiec i jutro powinnam dostać okres.... Wczoraj nie potrzebnie robiłam test... Mogłam poczekać do tej miesiączki i chyba też mi się wydaje że dostanę, bo wtedy jak zaszłam w lutym nie miałam krost, miałam tylko kłucie w brzuchu a tym razem właśnie wyszły mi krosty jak zawsze na okres, pobolewa brzuch, piersi bolą... Więc chyba znowu nie trafiliśmy :(... Proszę powiedzcie mi jak obliczać

. Teraz okres miałam 17 maja I cykle trwają 28 dni

reklama
Od kwietnia to dopiero 2 mce, spokojnie... Jak nie jesteś pewna kiedy to najlepiej seks co 2-3 dni od końca okresu do tygodnia przed miesiączką, coś w okolicach traficie ;)

Tak, mój lekarz powiedział mi że po pierwszej miesiączce mogę od razu zajść w ciążę. Ale wydaje mi się, że źle obliczam dni płodne... Tzn sama nie obliczam tylko korzystam z aplikacji...

reklama
Kochane 4 miesiące temu (luty) poroniłam tzn... Miałam ciąże pozamaciczna w 6 tygodniu, ale zanim wszystko było w porządku minął miesiąc, tzn na badaniu krwi miałam już beta 0. Po poronieniu dostałam okres ( marzec)staramy się od kwietnia, bo pozwolił nam lekarz i chyba nie potrafię wyliczyć dni płodnych bo nie trafiamy... Teraz czerwiec i jutro powinnam dostać okres.... Wczoraj nie potrzebnie robiłam test... Mogłam poczekać do tej miesiączki i chyba też mi się wydaje że dostanę, bo wtedy jak zaszłam w lutym nie miałam krost, miałam tylko kłucie w brzuchu a tym razem właśnie wyszły mi krosty jak zawsze na okres, pobolewa brzuch, piersi bolą... Więc chyba znowu nie trafiliśmy :(... Proszę powiedzcie mi jak obliczać

. Teraz okres miałam 17 maja I cykle trwają 28 dni
A ja tak z innej beczki - też jestem świeżo po ciąży pozamacicznej, ale obyło się bez zabiegi tzn. oczyściłam się sama , jednak od razu dostałam skierowanie na zbadanie drożności jajowodów . Czy Ty też ? Moja gin raczej była za tym żeby wstrzymać się że staraniami to wyniku tego badania żeby nie okazało się że sytuacja się powtórzy.
Tak na prawdę już bym chciała się znowu starać ale boje się że mogę mieć niedrożne jajowody.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry