Marzi55
Chcę być Mamą 2011
Cześć Kochane,
ja dzisiaj tak późno, bo w pracy mam meksyk... i póki co tylko na chwilkę, ale późniejszym popołudniem na pewno zagoszczę na dłużej.:-)
Dorka, ogromne GRATULACJE!!! Wreszcie dobre wieści!!! Pisz nam szybko jak Ty to zrobiłaś!!!
abyśmy miały z kogo wziać przykład... hihihi
Wisienko, nie załamuj się jeszcze!!! na przykładzie Dorki wiadać, ze testy nie zawsze wychodzą zgodne z prawdą... nawet w dniu spodziewanej @ ;-) głowa do góry!!!
Trzymam kciuki za Martillę, Zieloną!!!! No i za Wisienkę też!!! z reszta za nas wszystkie trzymam kciuki!!!!
A ja mam dzis 15 dc, niestety wczoraj byłam tak zmęczona i mój B., że poszliśmy spać i zanim powiedzieliśmy sobie dobranoc już spaliśmy... hihihi
także przytulanek nie było!!
i to w środkowym dniu cyklu, więc obawiam sie, ze nic z tego... choć wydawało mi sie, że 13 miałam owu.
no nic innego mi nie zostaje jak poczekać. Objawów póki co brak.
Pozdr i do usłyszenia.
ja dzisiaj tak późno, bo w pracy mam meksyk... i póki co tylko na chwilkę, ale późniejszym popołudniem na pewno zagoszczę na dłużej.:-)

Dorka, ogromne GRATULACJE!!! Wreszcie dobre wieści!!! Pisz nam szybko jak Ty to zrobiłaś!!!

abyśmy miały z kogo wziać przykład... hihihiWisienko, nie załamuj się jeszcze!!! na przykładzie Dorki wiadać, ze testy nie zawsze wychodzą zgodne z prawdą... nawet w dniu spodziewanej @ ;-) głowa do góry!!!
Trzymam kciuki za Martillę, Zieloną!!!! No i za Wisienkę też!!! z reszta za nas wszystkie trzymam kciuki!!!!

A ja mam dzis 15 dc, niestety wczoraj byłam tak zmęczona i mój B., że poszliśmy spać i zanim powiedzieliśmy sobie dobranoc już spaliśmy... hihihi

także przytulanek nie było!!
i to w środkowym dniu cyklu, więc obawiam sie, ze nic z tego... choć wydawało mi sie, że 13 miałam owu.
no nic innego mi nie zostaje jak poczekać. Objawów póki co brak.
Pozdr i do usłyszenia.