reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam ja wlasnie po pracy i obiadek sobie szykuje. Nie wiem czy pogoda sie zmienia, czy co ale dzis strasznie boli mnie glowa no i dostaje takich wypiekow, masakra
wisienka, emilchen jeszcze nie wszystko stracone dopoki nie ma @ to pilka jeszce w grze. wiem że to slabe pocieszenie, ale glowa do gory
Co do testow to bywa roznie, ja przy pierwszej ciazy juz w 26 dc mialam dwie kreski na zwyklym bobo tescie, ale to generalnie zalezy od dlugosci cykli i od kazdej kobiety z osobna:tak:

reklama
Witam ja wlasnie po pracy i obiadek sobie szykuje. Nie wiem czy pogoda sie zmienia, czy co ale dzis strasznie boli mnie glowa no i dostaje takich wypiekow, masakra
wisienka, emilchen jeszcze nie wszystko stracone dopoki nie ma @ to pilka jeszce w grze. wiem że to slabe pocieszenie, ale glowa do gory
Co do testow to bywa roznie, ja przy pierwszej ciazy juz w 26 dc mialam dwie kreski na zwyklym bobo tescie, ale to generalnie zalezy od dlugosci cykli i od kazdej kobiety z osobna:tak:

Biedroneczka, a to ja nie wiedziałam ze ty masz już dzidzi..? czy cos pomyliłam...

Jagódka,

no dzisiaj to Mu nie popuszczę, ale nie wiem czy jak znowu jutro się do Niego przyśsię to nie poczuje sie jak maszyna... hihihi:tak::-D

Marzi kochana,mnie chodzi o to,że zauważyłam,że tutaj wszystkie mierzą temp i sprawdzają objawy owulacji,a przecież tak dokładnie nie wiemy kiedy pęknie jajeczko,więc należy starac się trochę dłużej niż tylko nam się wydaje...chodzi mi o to,ze u mnie np w pierwszej ciąży ja owulację miałam bardzo późno,bo test wyszedł dopiero w po 40 dc! a cykle normalnie miałam 28-30 dni,czyli owulacja się przesuneła...u każdej z nas tak może być...skoro myślałaś,że miałaś owulkę i wczoraj dałaś spokój to spróbuj dzisiaj..i jeszcze kilka razy później...próbowac trzeba,ale z luzem,dlatego ja napewno nie zdecyduje się na mierzenie tempki i obserwacje inne,bo poprostu to zmusza do myslenia i analizowania....:-D:tak:;-)

:-D

a ja szalałam 10 dc, 12 dc, i 13 dc razy dwa, ale to i tak znając mojego farta źle wymierzone...:zawstydzona/y: a tempki nie sprawdzam, testów owu nie robie, więc pozostaje mi paciorek na kolanach i czekanie...:-)

Marzi to i tak podwojnie wieksze szanse ze cos sie udalo u mnie 7dc i 15 dc:sorry: biore na luz jak nie wyjdzie w tym miesiacu to w przyszlym codziennie po dwa razy:-D:-D:-D

Biedroneczka, a to ja nie wiedziałam ze ty masz już dzidzi..? czy cos pomyliłam...
Marzi mialam mieć niestety w 10 tyg ciazy poronilam:-(:-(, wtedy bylo strasznie, bylam na granicy zalamania, ale teraz z perspektywy czasu widze ze tak mialo byc bo moje zycie potoczylo się inaczej

A ja w tym miesiacu nie szaleje poszalalm 15 dc;-) wedlug FF za pozno:sorry: no i zobaczymy bedzie co ma byc;-)
A moze wcale nie za pozno FF czasami sie myli, mi w tamtym miesiacu wyznaczyl owu 17 dc a w rzeczywistosci mialam 18 (potwierdzone na monitoringu)

reklama

Witaj biedroneczka!!!Miło cię czytać... :tak:;-);-):-D:-D

Ja leże w łóżku chora,ale mam zamiar dzisiaj poszaleć z moim m...biorę hormony a one sprawiaja,że jestem niewyzyta:-D:-D:-D:-D:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry