reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Marzi a teraz sie staramy, chcemy bardzo dzidzie, tempki sie mierzy, sluz obserwuje itp pierdoly i nic nie ma:szok: Ot zycie...

Biedroneczko przytulam kochana bo ja nawet nie chce sobie czegos takiego wyobrazac:-:)-(

Jagodka a co to za hormony????? Bo u mnie libido ostatnio zero:eek::sorry:

Noukie, pewnie już niedługo... ja wierzę, że niebawem beda tu same dobre wieści...:-)

reklama
Marzi sama sobie sie dziwie ze wtedy dalam rade, bylam wtedy z innym facetem to bylo ponad 4 lata temu, mielismy wspolne plany, a gdy sie to wydarzylo to na dokladke i on mnie zostawil, wiec bylo ciezko sie podniesc, ale moze tak mialo byc bo inaczej nie poznalabym mojego ukochanego T i nie bylabym szczesliwa

Biedroneczko ja mialam zwiazek 8 letni i nie moglismy zdecydowac sie na dzidzie:sorry: a z moim obecnym jestesmy 3 lata razem a maluszek nasz ma 2 lata 3 miesiace:-) ja naprawde wierze w przeznaczenie i co dla kogo jest pisane tak wlasnie bedzie;-)

Edit Mi to libido po ciazy tak podupadlo i sie odbudowac nie chce:(

Biedroneczko ja mialam zwiazek 8 letni i nie moglismy zdecydowac sie na dzidzie:sorry: a z moim obecnym jestesmy 3 lata razem a maluszek nasz ma 2 lata 3 miesiace:-) ja naprawde wierze w przeznaczenie i co dla kogo jest pisane tak wlasnie bedzie;-)

Dokładnie tak.
Biedroneczko widocznie los pisał Tobie co innego..tak a nie inaczej miało być.A teraz dość smucenia tylko działajmy.

ja myślę,że niedługo posypie się duzo dobrych informacji!!!

Co do libido...trudna sprawa...ja też przez to przechodziłam...może warto zapytać o to gina albo seksuologa...?

Czesc Dziwczyny :-) przeczytalam wiekszosc postow a reszte doczytam wieczorkiem bo strasznie duzo tego ;-)
Wisienka, Emilchen -Trzymam mocno kciuki za fasolke !!!!!

Ehh mam pytanko do tych z Was, które używają testów owu... czy też pokazują Wam dwie kreski np. przez 4 dni... ?? Wydaje mi się to długo i nie wiem, jak to odczytywać :(
Będę musiała dopytać się gina, ale idę dopiero za miesiąc. :(
Mój nastrój z dnia na dzień coraz bardziej fatalny, nie potrafię przestać się stresować niepowodzeniami z poprzednich miesięcy :(
Na początku cyklu byłam w miarę spokojna, ale teraz jest już strasznie ze mną :(
W takim stanie to mi się nigdy nie uda. :(
Spokojnie nie mozna sie na zapas stresowac, wiem ze latwo mowic ale pomysl ze nie mozna szkodzic przyszlej fasolce;-).

Cześć dziewuszki.
Jestem na tym forum nowa i muszę nadrobić zaległości o czym do tej pory pisaliście:) Też bardzo pragnę dziecka, w następnym cyklu rozpoczynamy starania i mam nadzieję że tak jak z Juleczką moją kochaną córeczką(*)(*) która miała się urodzić 29.09.2009:(, też wyjdzie za pierwszym razem.
Odczekałam trzy cykle i zaczynamy starania, bo nie wytrzymam. Mam obsesję na punkcie tych małych kruszynek które widzę w wózkach na ulicy:(
Pozdrawiam was wszystkie i życzę owocnego fasolkowania:)
Witam nowa forumowiczke serdecznie , przykro strasznie z powodu utraty corci
[*] i zycze owocnych staranek oraz spokojnych i zdrowych 9 miesiecy :tak:

Kiciaq -jeszcze jest czas na ostateczny test moze jeszcze poczekaj z tym szczepieniem bo moze cos Cie jeszcze zaskoczy ;-)
Tośka szkoda ze jednak sie pojawila @ :-( trzymam kciuki za nowy cykl niech bedzie owocny ;-)

Chup - witam, ja tez jeszcze przed starankami non stop o tym myslalam :-p

zauważcie, że najczęściej "udaje" się głupim małotatom, które wcale się nie starają
No tak bywa ze najczesciej udaje sie tym ktorzy niekoniecznie by chcieli...

No a u mnie ogolnie ok, dzis bylam na ostatnim USG w tym cyklu, Pęcherzykl pekl i widac cialko żołte wiec owu przebiegla prawidlowo:tak: przynajmniej to wiem, że z tym u mnie ok
Dzis ogolnie jak to w drugiej fazie cyklu czuje sie wzdeta.
No a poza tym mam w domu ogrobny balagan, ktory musze uorzatnoc, a raczej popakowac do kartonow w tym tygodniu, by ostatecznie przewiesc wszystkie rzeczy:eek::tak:, kurde ciesze sie na ta przeprowadzke ale to cale pakowanie i rozpakowywanie mnie przeraza:eek::szok:
Zycze owocnych staranek :tak:

A u mnie @ na calego w neidziele wieczorem sie pojawila teraz czekam az zniknie i intensywne staranka zaczniemy. Moze uda mi sie popracowac nad meirzeniem tempki.

Oj tak co racja to racja. a czasami nie czas stazu pary jest najistotniejszy a to czy obie osoby sa dojrzale i chca zwiazku i rodziny:tak: i to ze sie kochaja.
Wiec teraz pozostaje trzymac kciuki za wszystkie, mam nadzieje ze rzeczywiscie posypia sie tu wkrotce dobre wiesci:tak:

:-Dkochane bardzo bardzo dziękuję Wam wszystkim za słowa pociechy i otuchy!!!
Sama zawsze powtarzam, że dopóki nie ma @ to piłka w grze :-D nastawiam się już na @, jak tylko możliwe, to sprawdzam wkładkę, ale w glębi duszy mam nadzieję, że może faktycznie test się pomylił. Nadzieja zgaśnie dopiero wtedy, kiedy zacznie się @.
dorkaa serdecznie gratuluję!!! bardzo się cieszę, ze Wam się udało :-)
wisienko no to czekajmy na nasz brak @ :tak: martilla, zielona, obyście zobaczyły za kilka dni dwie kreski:tak:

wszystkie dziewczyny w okresie okołoowulacyjnym - trzymam kciuki za intensywne, przyjemne i owocne staranka :tak:

dziewczyny na początku cyklu - już za kilka dni będzie najmilsza część cyklu ;-):cool2:cierpliwości

mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam :-p:cool2::rofl2:

u mnie na razie czysto. Proszę dziewczyny trzymajcie kciuki, dzisiaj najbardziej prawdopodobny dzień @, jeszcze jutro jest szansa na @... może nie przyjdzie?? oby nie przyszła :no: czuję się cały czas podobnie, podbrzusze trochę ćmi ale nie mocno, jajnik od czasu do czasu zakłuje...

u mnie na razie czysto. Proszę dziewczyny trzymajcie kciuki, dzisiaj najbardziej prawdopodobny dzień @, jeszcze jutro jest szansa na @... może nie przyjdzie?? oby nie przyszła :no: czuję się cały czas podobnie, podbrzusze trochę ćmi ale nie mocno, jajnik od czasu do czasu zakłuje...

Emilchen trzymam najmocniej jak potrafie za Wisienke tez:-)

reklama
:-Dkochane bardzo bardzo dziękuję Wam wszystkim za słowa pociechy i otuchy!!!
Sama zawsze powtarzam, że dopóki nie ma @ to piłka w grze :-D nastawiam się już na @, jak tylko możliwe, to sprawdzam wkładkę, ale w glębi duszy mam nadzieję, że może faktycznie test się pomylił. Nadzieja zgaśnie dopiero wtedy, kiedy zacznie się @.
dorkaa serdecznie gratuluję!!! bardzo się cieszę, ze Wam się udało :-)
wisienko no to czekajmy na nasz brak @ :tak: martilla, zielona, obyście zobaczyły za kilka dni dwie kreski:tak:

wszystkie dziewczyny w okresie okołoowulacyjnym - trzymam kciuki za intensywne, przyjemne i owocne staranka :tak:

dziewczyny na początku cyklu - już za kilka dni będzie najmilsza część cyklu ;-):cool2:cierpliwości

mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam :-p:cool2::rofl2:

Ja też trzymam mocno kciukasy!!!
I zegnam się powolutku, bo do domku trzeba iść!!!:-D Męża przycinąć!!!;-)

Do góry