reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ja też trzymam mocno kciukasy!!!
I zegnam się powolutku, bo do domku trzeba iść!!!:-D Męża przycinąć!!!;-)
To przyciskaj mocno meza i do dziela hehehe:tak::-D:tak::-D
Mi narazie pozostaje cierpliwie czekac termin @ to dopiero 3-5 pazdziernika, wiec jeszcze ponad tydzien
Trzymam kciuki za martille, zielona, wisienke i emilchen, no i za pozostale starajace sie

reklama
:-Dkochane bardzo bardzo dziękuję Wam wszystkim za słowa pociechy i otuchy!!!
Sama zawsze powtarzam, że dopóki nie ma @ to piłka w grze :-D nastawiam się już na @, jak tylko możliwe, to sprawdzam wkładkę, ale w glębi duszy mam nadzieję, że może faktycznie test się pomylił. Nadzieja zgaśnie dopiero wtedy, kiedy zacznie się @.
dorkaa serdecznie gratuluję!!! bardzo się cieszę, ze Wam się udało :-)
wisienko no to czekajmy na nasz brak @ :tak: martilla, zielona, obyście zobaczyły za kilka dni dwie kreski:tak:

wszystkie dziewczyny w okresie okołoowulacyjnym - trzymam kciuki za intensywne, przyjemne i owocne staranka :tak:

dziewczyny na początku cyklu - już za kilka dni będzie najmilsza część cyklu ;-):cool2:cierpliwości

mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam :-p:cool2::rofl2:

u mnie na razie czysto. Proszę dziewczyny trzymajcie kciuki, dzisiaj najbardziej prawdopodobny dzień @, jeszcze jutro jest szansa na @... może nie przyjdzie?? oby nie przyszła :no: czuję się cały czas podobnie, podbrzusze trochę ćmi ale nie mocno, jajnik od czasu do czasu zakłuje...

Emilchen-no ja trzymam mocno kciuki za to,żeby ta @ nie przyszła!!!:cool2:A sio @...

:-Dkochane bardzo bardzo dziękuję Wam wszystkim za słowa pociechy i otuchy!!!
Sama zawsze powtarzam, że dopóki nie ma @ to piłka w grze :-D nastawiam się już na @, jak tylko możliwe, to sprawdzam wkładkę, ale w glębi duszy mam nadzieję, że może faktycznie test się pomylił. Nadzieja zgaśnie dopiero wtedy, kiedy zacznie się @.
dorkaa serdecznie gratuluję!!! bardzo się cieszę, ze Wam się udało :-)
wisienko no to czekajmy na nasz brak @ :tak: martilla, zielona, obyście zobaczyły za kilka dni dwie kreski:tak:

wszystkie dziewczyny w okresie okołoowulacyjnym - trzymam kciuki za intensywne, przyjemne i owocne staranka :tak:

dziewczyny na początku cyklu - już za kilka dni będzie najmilsza część cyklu ;-):cool2:cierpliwości

mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam :-p:cool2::rofl2:

u mnie na razie czysto. Proszę dziewczyny trzymajcie kciuki, dzisiaj najbardziej prawdopodobny dzień @, jeszcze jutro jest szansa na @... może nie przyjdzie?? oby nie przyszła :no: czuję się cały czas podobnie, podbrzusze trochę ćmi ale nie mocno, jajnik od czasu do czasu zakłuje...
Napewno nikogo nie pominelas ;-) Trzymam mocno kciuki wraz z mezem i kotem ;-) zawsze wiecej kciukow ;-) za Wisienke rowniez :-) mam nadzieje ze juz niedlugo oznajmicie dobre nowinki - z calego serduszka zycze :tak:
Ja ide zobaczyc czy mi sie obiad nie przypala;);-)
Ale oczywiscie caly czas tu dzis zagladam:-D
A co dobrego masz na obiadek?

Ren dziękuję z całego serca, ale koty też mają kciuki?? :-D:rofl2:
maja maja ;-) i ostatnio sie nacielam na te "kciuki" bo stweirdzilam ze po co ten 5-ty pazurek bede obcinac no i mi pokazal ze jednak nim tez umie udrapac w zabawie :-p wiec mam nadzieje ze te kciuki pomoga :-) Mam nadzieje ze obecny cykl okazal sie tym szczesliwym dla Ciebie i Wisienki :tak::tak:

Dziewczyny ja tez trzymam kciuki zeby malpiszony jednak nie poprzylazily :tak: i za siebie w sumie tez, ale na cuda to nie licze;-)
Ren no jeszcze sie nie umawiam na ta szczepionke i wogole chyba sprobujemy jeszcze jeden cykl, a jak sie nie uda to sie umowie, ten cykl w sumie w dni plodne moj B strasznie zajety byl i przytulanka byly tylko w 13 i 16 dc, a podejrzewam, ze owu byla w 15 wiec te z 13 mogly nie dotrwac, a te z 16 to juz nie zdazyly, takze jesli damy sobie jeszcze jedna szanse to bedziemy probowac na maksa (bo ja w sumie tez odposcilam troche w tym cyklu i nie gonilam go zeby jednak znalaz czas na przytulanka) no a w przyszlym to juz nie odpuszcze :-D

reklama
Dziewczyny ja tez trzymam kciuki zeby malpiszony jednak nie poprzylazily :tak: i za siebie w sumie tez, ale na cuda to nie licze;-)
Ren no jeszcze sie nie umawiam na ta szczepionke i wogole chyba sprobujemy jeszcze jeden cykl, a jak sie nie uda to sie umowie, ten cykl w sumie w dni plodne moj B strasznie zajety byl i przytulanka byly tylko w 13 i 16 dc, a podejrzewam, ze owu byla w 15 wiec te z 13 mogly nie dotrwac, a te z 16 to juz nie zdazyly, takze jesli damy sobie jeszcze jedna szanse to bedziemy probowac na maksa (bo ja w sumie tez odposcilam troche w tym cyklu i nie gonilam go zeby jednak znalaz czas na przytulanka) no a w przyszlym to juz nie odpuszcze :-D
Oj widze ze humorek lepszy to milo :-) a moze udalo im sie dotrzec ;-) hehe fajna niespodzianka by byla no ale neinakrecam i zycze owocnych staranek obecnych badz przyszlych niech ida po Twojej mysli :tak: ,ja musze czekac az pojdzie sobie wredota i zaczniemy staranka :laugh2:
P.S. sliczny avatarek =)

Do góry