reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
ewelina silna z Ciebie babka:) Podziwiam za siłę i wytrwałoś:) I w dodatku ten optymizm... Ja dopiero 5 cykl i już świruję :szok: Podziwiam Cie:) Z całego serca życzę jak najszybszego zafasolkowania:)

ewelina silna z Ciebie babka:) Podziwiam za siłę i wytrwałoś:) I w dodatku ten optymizm... Ja dopiero 5 cykl i już świruję :szok: Podziwiam Cie:) Z całego serca życzę jak najszybszego zafasolkowania:)
Kochana, to tylko cudna minka do złej gry,,,,uwierz mi...jeszcze dziś rano miałam doła...ciągle je mam, ale podnoszę się, staram się być silna, z każdym upadkiem wstaję twardsza (czasem bez uczuć). Trzeba wierzyć, tylko to mi pozostaje, czyli Dum Spiro Spero - Dopóki oddycham, mam nadzieję.....
Będę walczyć, zawsze.......taka ma natura;-)
A Ty nie zniechęcaj się, na pewno w końcu się uda:-) trzeba tylko cierpliwości i ...nie myśleć o tym....wyluzować, a wszystko samo potoczy się swoim rytmem:-)

hej dziewczyny!
ja już was nawet wszystkich nie wymieniam bo was tyle że o matko ale oczywiście trzymam kciuki za każdą tak samo mocno!!!:-)

wisienka
widzisz mówiłam,że szybko zleci i będziesz leżeć w łóżeczku:-) zdrówka życzę !

ewelina
witam nową koleżankę !
przykro mi z powodu aniołków... ale widzę ,że masz dobre podejście i się nie poddajesz, tak trzymaj!

a mnie tak brzuch zaczął boleć o masakra, ale nie tak jak na @... no i głowa też, kurde jeśli to na fasolke to ja wszystko zniose , ale jak nie to się wkurze że się tyle nacierpiałam (bo zadnych tabletek nie chce brać i nie biorę ) i nic z tego nie wyszło...

hej dziewczyny!
ja już was nawet wszystkich nie wymieniam bo was tyle że o matko ale oczywiście trzymam kciuki za każdą tak samo mocno!!!:-)

wisienka
widzisz mówiłam,że szybko zleci i będziesz leżeć w łóżeczku:-) zdrówka życzę !

ewelina
witam nową koleżankę !
przykro mi z powodu aniołków... ale widzę ,że masz dobre podejście i się nie poddajesz, tak trzymaj!

a mnie tak brzuch zaczął boleć o masakra, ale nie tak jak na @... no i głowa też, kurde jeśli to na fasolke to ja wszystko zniose , ale jak nie to się wkurze że się tyle nacierpiałam (bo zadnych tabletek nie chce brać i nie biorę ) i nic z tego nie wyszło...
Witam bardzo serdecznie:-)
Bądź dobrej myśli;-)

Jeszcze Was na pewno odwiedzę, a teraz uciekam, mój P właśnie wrócił z ogniska i należałoby przygotować kolacyjkę (jak na dobrą małżonkę przystało)
Milutko było, choć króciutko
Dziewczynki trzymam za wszystkie kciuki!!!!!!!! Będzie dobrze, tylko czasem wystarczy wyluzować...po prostu....(wiem wiem łatwo mówić, ale uwierzcie, wiem co piszę);-) Życzę powodzenia!!!!!!!!! Buziaki:-):-):-)

reklama
A ja w zasadzie żadnych objawów nie mam... Ani na @ ani na fasokle... Tzn. cały czas do wc biegam sprawdzić czy @ już przyszła bo cały czas coś ze mnie leci:( ale wiem, ze na @ za wczesnie. Jeśli sie pojai to jutro późnym wieczorem albo pojutrze rano. Popołudniu miałam takie ćmienie w podbrzuszu i troszkę mnie kłuł lewy jajnik ale teraz już nic nie czuje... jejku już sama nie wiem. Przygotowuję sie psychicznie na @... Wiem, ze gdy ją zobaczę nie bede miała siły płakać... A moze miło sie zaskoczę i @ nie przyjdzie...

Do góry