wisienka_83
mamuśka:)
Od samego mleka wymiotuje...Mój organizm źle reaguje na mleko...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Nie dziękuję, by nie zapeszyć....:-) ale za to pozdrowię szczerze;-)zdrowka zdrowka zycze :-)
Witam wsrod forumowiczek i zycze owocnych staranek;-)
Oczywiście...innej opcji nie przyjmuję do wiadomości:-);-)Strasznie mi przykro z powodu aniołków...Ale na pewno w koncu Ci sie udaNam wszystkim w końcu sie uda
Nie wiemy tylko kiedy...
Aaaaaa.......czyli tutaj "inna inszość", jak mleka organizm nie przyjmuje to niestety....mieszanka nie wskazana;-)Od samego mleka wymiotuje...Mój organizm źle reaguje na mleko...
Podziwiam CieKochana, to tylko cudna minka do złej gry,,,,uwierz mi...jeszcze dziś rano miałam doła...ciągle je mam, ale podnoszę się, staram się być silna, z każdym upadkiem wstaję twardsza (czasem bez uczuć). Trzeba wierzyć, tylko to mi pozostaje, czyli Dum Spiro Spero - Dopóki oddycham, mam nadzieję.....ewelina silna z Ciebie babkaPodziwiam za siłę i wytrwałoś
I w dodatku ten optymizm... Ja dopiero 5 cykl i już świruję
Podziwiam Cie
Z całego serca życzę jak najszybszego zafasolkowania
![]()
Witam bardzo serdecznie:-)hej dziewczyny!
ja już was nawet wszystkich nie wymieniam bo was tyle że o matko ale oczywiście trzymam kciuki za każdą tak samo mocno!!!:-)
wisienka
widzisz mówiłam,że szybko zleci i będziesz leżeć w łóżeczku:-) zdrówka życzę !
ewelina
witam nową koleżankę !
przykro mi z powodu aniołków... ale widzę ,że masz dobre podejście i się nie poddajesz, tak trzymaj!
a mnie tak brzuch zaczął boleć o masakra, ale nie tak jak na @... no i głowa też, kurde jeśli to na fasolke to ja wszystko zniose , ale jak nie to się wkurze że się tyle nacierpiałam (bo zadnych tabletek nie chce brać i nie biorę ) i nic z tego nie wyszło...