reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

bez obrazy dziewczyny ale coraz czesciej odnosze wrazenie ze te wasze starania o dziecko staja sie obsesja:no:
Łatwo jest oceniać - Ty już zaszłaś w ciążę, więc patrzysz na tę sytuację z innej perspektywy. :no: Nie mamy obsesji, po prostu mamy tu wsparcie osób, które świetnie nas rozumieją, choćby dlatego, że są w tej samej sytuacji.

reklama
hahaha Iza naprawdę jesteś zabawna. ja, będąc dzięki matce naturze osobą bardzo szczupłą, nie wchodzę na fora o dietach i nie piszę dziewczynom "och, uważam że te wasze odchudzanie to już obsesja". czego Ty tu w ogóle szukasz kochana, nie od dziś wiadomo że syty głodnego nie zrozumie.

cześć dziewczyny!
test niestety negatywny, więc obstawiam dwie opcje:
1. Bardzo opytmistyczna- za wcześnie zrobiony test,
2. Nie jestem w ciąży-najbardziej prawdopodobna.

No nic tam, trzeba się starać dalej. Chyba ,że @ nie dostanę to powtórzę . Zajrze później , pozdrawiam!

cześć dziewczyny!

No nic tam, trzeba się starać dalej. Chyba ,że @ nie dostanę to powtórzę . Zajrze później , pozdrawiam!

Marti ja tu od rana na forum zeby popatrzec co u Ciebie:sorry:

Co do 1 opcji- trzymam kciuki zeby jednak bylo za wczesnie bo u wielu osob testy wychodza pozniej:sorry:

Co do 2 opcji- przykro mi jakby tak bylo:-( ale nowy cykl to nowa szansa:tak:kiedys sie wkoncu musi udac;-)

cześć dziewczyny!

Kochana a kiedy Ty wg planu powinnaś dostać @? Na razie nie przejmuj się, bo wykres wygląda optymistycznie...Szczególnie w porównaniu do Twojego poprzedniego - ogromna zmiana.
Moja tempka przestała rosnąć, dziś trzyma się na wczorjaszym poziomie 37,03. Ale rano po zmierzeniu tempki tak mnie brzuch bolał, jak na @. :-( I ciążowych objawów w stylu ból piersi nie mam:sorry:

Kochana a kiedy Ty wg planu powinnaś dostać @? Na razie nie przejmuj się, bo wykres wygląda optymistycznie...Szczególnie w porównaniu do Twojego poprzedniego - ogromna zmiana.
Moja tempka przestała rosnąć, dziś trzyma się na wczorjaszym poziomie 37,03. Ale rano po zmierzeniu tempki tak mnie brzuch bolał, jak na @. :-( I ciążowych objawów w stylu ból piersi nie mam:sorry:

moje piersi tez nie bola zbyt mocno,szczerze mowiac bardziej bolaly na @ tylko sa "pelne".jezeli chodzi o bol brzucha jak na @ to caly czas mam i przy tym bol jajnikow,wiec sygnaly dobre bo temp tez taka mialam:happy:

u mnie nadal nizsze temperatury.owu ani sladu,sluzu jak na lekarstwo a jak jest to trudno mi zdecydowac jaki...no ale nic,przytulam sie co jakies dwa ,trzy dni chyba ze test owu pokaze mi dwie grube krechy.Uciekam zaraz do sklepu bo moj dla odmiany (czesciej to on robi) chce piekne sniadanko w postaci swiezych buleczek,lososia,swiezego soku,crossaintow i takich tam wiec sie musze zebrac i isc.bo w sumie to on haruje a ja jeszcze go po zakupy wysylam ktorych nie lubie.

emma-niezle spostrzezenie.

martilla-nie wiem jak cie pocieszyc...:zawstydzona/y:sama niemile wsominam te 11,12 dpo...pelne nadziei aa testy wychodzic nie chca.

moje piersi tez nie bola zbyt mocno,szczerze mowiac bardziej bolaly na @ tylko sa "pelne".jezeli chodzi o bol brzucha jak na @ to caly czas mam i przy tym bol jajnikow,wiec sygnaly dobre bo temp tez taka mialam:happy:
To mnie kochana pocieszyłaś! Dzięki :tak: Jutro rano sobie potestuję, a co mi tam - co się ma teścik zmarnować :-)
Piersi też mam trochę pełniejsze ....:sorry: Ale jakoś im bliżej terminu @, tym większy stresik, żeby się nie nastawiać.

reklama
cześć dziewczyny, u mnie już 14 dc, dzisiaj pojawił śię przejrzysty rozciągliwy śluz (chyba płodny), mam nadzieję, że tym razem owu się nie przesunie

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry