reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

A ja mam już doła- mówiłam, że jestem 90% pewna, że się nie udało, ale teraz jestem pewna ma99.9999999% że tym razem znów pudło właśnie brzuch mnie znaczą napitalać jak zawsze przed i czuję sie tak jak zawsze...........

Dlaczego???????

Nie ma co zadawać głupich pytań - widocznie to znów nie ten czas!

Ale mi jest smutno.......... a tu pusto i nie mam sie do kogo przytulić

Mam tylko nadzieję, że szybko przyjdzie, co by się nade mną dłużej nie znęcała. Trudno niech sobie będzie krótki cykl, ale ja chcę znów żeć nadzieją wiec niech się zacznie nowy!!!!

reklama
nie, no pewnie ze w 2010 !! cos mi sie zle napisalo :zawstydzona/y:
az tak daleko nie planuje :-D

aha, i dodam ze jesli sie uda bede mama po raz trzeci, nie wiem czy to dobry temat, czy tylko tutaj mamy po raz pierwszy ...

Ostatnia edycja:
nie, no pewnie ze w 2010 !! cos mi sie zle napisalo :zawstydzona/y:
az tak daleko nie planuje :-D

aha, i dodam ze jesli sie uda bede mama po raz trzeci, nie wiem czy to dobry temat, czy tylko tutaj mamy po raz pierwszy ...

spoźnilam sie z pytaniem sorki.
to jak najbardziej dobre miejsce, ja staram sie o drugie dziecie, Pati starala sie o trzecie i sie jej udalo wiec dobrze trafilas:tak: witamy!!

polaneczka dlaczego 2012? to jeszcze kupa czasu!

a wogóle to witam wszystkie drogie panie!
jaak mija weekend?
Martilla z tego co zdazylam przeczytac wywnioskowalam ze dzisiejsze testowanie sie nie powiodlo tzn wynik negatywny. ale nie zalamuj sie dopoki @ sie nie zjawi to jeszcze jest nadzieja a ja mocno trzymam kciuki!!

a ja wiem ze nic nie wiem! ten cykl to jakas porazka. mam 24dc temperatura wciaz bez zmian tzn nie bylo skoku wczoraj znowu mialam cos na ksztalt płodnego sluzu i to w duzych ilosciach (nie omieszkalam mojego M zaciagnac do sypialni heh) po prostu zglupialam juz doszczetnie. chyba dwie owulacje w jednym cyklu nie wystepuja no nie? albo mi sie znowu wszystko poprzestawialo albo mam zepsuty termometr ja juz nic nie kumam...
ale choc impreza mi sie wczoraj udala:-)
moze ci sie owu przesunela?kieruj sie sluzem skoro widzisz plodny to moze to wlasnie ten czas.Strasznie dolujace sa negatywne testy i @ ale rownie nieprzyjemne jest to kiedy nie ma owulacji...

reklama
moze ci sie owu przesunela?kieruj sie sluzem skoro widzisz plodny to moze to wlasnie ten czas.Strasznie dolujace sa negatywne testy i @ ale rownie nieprzyjemne jest to kiedy nie ma owulacji...

Nie wiem czy pamiętasz ale agapas, bardzo długo nie mogła na teście ujrzeć II kreseczek, mimo, że powinny tam być. Brała nawet luteinę na wywołanie @ a tu niespodzianka.............. ;-)

Więc może za kilka dni i u ciebie pokarzą się II kreseczki!:tak::tak:

polaneczka - A tak przy okazji witam kolejną staraczkę - ja od 9 cykli walczę o drugiego maluszka (przy czym od 3,5 roku się nie zabezpieczamy) więc nie jest to takie proste. Mam nadzieję, że ty nie będziesz musiała tak długo czekać:tak::-D:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry