reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

to ja troche nie w temacie...co wyrzycic i po co?chyba przenioslo ci owu o ile sie nie myle bo cos pisalas ze najpierw bardzo wczesnie wyznaczyl?aha juz doczytalam.chodzi tez o informacje odtyczaca sluzu.nie przejmuj sie,ja mam problemy z okresleniem sluzu i pewnie czesto blednie to robie (no moze poza momentami kiedy jest dokladnie taki jak jajko).Tez mnie czasem takie wymuszone przytulania mecza.najfajniej jest w sumie zaraz po @ bo wtedy jakas przerwa byla,no ale u kazdego wyglada to inaczej.My lubimy zajmowac sie soba tez inaczej ale z tego dzieci raczej nie ma.

kurcze widze ze za 4 dni nasza rocznica.Niestety minely te czasy gdy kazda rocznice swietowalismy wyjazdem,prezentami.Dzis juz tych rocznic,urodzin jest za wiele a czasu tak malo.Rocznica wypada na czwartek i bede pracowac wiec nie sadze ze gdzies sie wybierzemy ale fajnie gdybym wymyslila jakas pierdole tylko co?
może twój facet coś wymyśli??

reklama
Martilla usg w tym momencie cyklu nic nie powie. ale jeśli zbliża się @ to w czasie badania na szyjce macicy już to widać, jakąś kropelkę krwi albo zabarwiony śluz, pewnie o to Ewci chodziło. ale to będzie 13dpo to nawet bez ciąży może być czyściutko jeśli lutealna ma trwać np 15 dni.
No właśnie mi się wydaje, że lekarz jest w stanie rozpoznać, jeśli lada dzień ma pojawić się @, tym bardziej, że przy badaniu gin. zagląda się dość głęboko ;-)

Noukie ale jak stracony??? przecież pisałaś że był seks 15dc, to ostatni dzień śluzu płodnego to nie ma mowy żebyście ominęli owu.

Emma to moja jedyna taka cicha nadzieja w tym cyklu:sorry: ale nie nabijam sobie glowy ze sa jakies duze szanse skoro z przytulanek nici:sorry:

kurcze widze ze za 4 dni nasza rocznica.Niestety minely te czasy gdy kazda rocznice swietowalismy wyjazdem,prezentami.Dzis juz tych rocznic,urodzin jest za wiele a czasu tak malo.Rocznica wypada na czwartek i bede pracowac wiec nie sadze ze gdzies sie wybierzemy ale fajnie gdybym wymyslila jakas pierdole tylko co?

Mi samej takich pomyslow brakuje moze cieply koc termos z czyms cieplutkim troche swieczek i wyprawa nad morze na plazy wieczorkiem popatrzec na gwiazdy:tak:

mam nadzieję że Emilkę wciągnęła praca i przyjemności a nie dół...

Tez o Emilchen myslalam dzis:sorry:

może twój facet coś wymyśli??
hmm, po krotkim zastanwoieniu stwierdzam ze "nie".Nie wiem kiedy mialby znalezc dziure w czasie bo nic tylko pracuje.Zreszta my oboje nie jestesmy fanami rocznic,walentynek itp.bo wychodzimy z zalozenia ze lepiej to robic spontanicznie i wtedy kiedy naprawde mamy ochote.poza tym ja nie przepadam za niespodziankami;lubie miec wszystko przygotowane i zaplanowane.Jak mi kiedys dwa razy przyszedl z tekstem "pakuj sie,zabieram cie na weekend" (raz do antwerpii raz do paryza) to tylko wpadlam w panike bo nie wiedzialam co ze soba wziac (typowa baba).W kazdym razie chodzi mi o cos naprawde malego,by pokazac ze "pamietam" bo inaczej bede miec wyrzuty sumienia.W ogole zawsze zaluje ze takie dni nie wypadaja w weekend bo po pracy to tylko padnieta jestem:zawstydzona/y:.No ale moze choc maly torcik zalatwie?

No właśnie mi się wydaje, że lekarz jest w stanie rozpoznać, jeśli lada dzień ma pojawić się @, tym bardziej, że przy badaniu gin. zagląda się dość głęboko ;-)
moja kolezanka ktora miala juz 45 dc i brak @ poszla do gina by wypytac co z nia (bo cykle ma od pol roku jak z kosmosu) i lekarz nic nie widzial,nic nie powiedzial zamiast popatrzec chocby jak szyjka macicy wyglada,cokolwiek.Ona chyba dzien czy dwa po dostala wlasnie @ ale ci fantastyczni lekarze w nl nic jej nie pwoeidzieli...

a ja widze ze sluz to u mnie raczej nieplodny jeszcze.A tyle sie juz czlowiek "napracowal";)Zazwyczaj mam owu ok 16 dc ,dzis jakos 12sty ale zaczelam tak wczesnie bo nigdy nie wiadomo,ale fanka codziennych przytulanek nie jestem...

Ostatnia edycja:
biedroneczko to ty tez diagnosta jestes?:) pozdrawiam
Tak:tak:. strasznie bym się cieszyla na ta nowa prace w szpitalu, ale no jesli bedzie fasolka to trudno pogodze sie ze nie tym razem. Bede sie cieszyc z fasolki:tak:.

wiesz w poprzednim to się coś całkiem poknociło i @ przyszła o tydzien za wczesnie, ten już jest w porządku, 30dc ale @ nie ma, brzuch dalej boli i jest mi lekko nie dobrze, co ma być to będzie:-)
nie dziękuję ;-)
Jesli cykl ci sie wydluzyl to na test moglobyc za wczesnie:tak:, bo jesli owu sie przesunela to cykl wypadal by 32-33 dniowy np

A u mnie 25 dc, dziwnie sie dzis jakos czuje:eek:. Wczoraj w sumie zaczelam spisywac ten cykl na straty bo staranka byly tylko w dzien przed owu wiec nie wiem czy tak jednorazowo to starczylo. No i wkurzylam sie bo wpadlismy do znajomego wczoraj na parapetuwe, objadlam sie i jedna dziewczyna zapytala mnie ktory to tydzien, troche smnie to normalnie wkurzylo, juz ktorys raz ktos na moj objedzony brzuch mowi ze to ciaza. Masakra, moze dlatego ze jestem normalnie szczupla

biedroneczka
dlatego jak nie dostanę @ na dniach będę testować jeszcze raz:-)
a brzuchem się nie przejmuj, też mam ciążowy;-) tyle że mój to ciąża spożywcza hehe no ale też już nie raz słyszałam głupie pytania czy to ciąża itp już przywykłam chociaż na początku głupio się czułam , bo też zawsze byłam chuda jak patyk

ps. idę na obiad a co!:-D

reklama
mmm-na buciki tym razem u mnie nie ma szans;)w najlepszym wypadku owu bede tego dnia miala

martilla-ciezko z plenerem bo choc wiosna niemal u nas to zarowno w czwartek jak i pt wolnego nie mamy.sobota tez odpada.no trudno sie mowi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry