reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Noukie ale wykres... no ja się nie podejmuję go zinterpretować, za trudny. nadal mierzysz termometrem dousznym? i naprawdę miałaś śluz jajkowy w 14 i 15dc???

Nie dousznym mam juz elektroniczny termometr:sorry: tak sluz jajkowaty i bylo go najwiecej i 15 dc taki do tego bol owulacyjny ze juz dawno mi tak nie dalo popalic:szok: nie moglam siedziec:sorry: no i ten bol mam do dzis duzo lagodniejszy niz 15 ale tez czasami daje popalic

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny zadna ze mnie kuchareczka...zazwyczaj to moj facet wlasnie takie sniadanie a raczej lunch w ndz robi i wlasnie wczoraj stwierdzil ze moze tym razem ja bym sie pofatygowala,szczegolnie ze wstaje duzo wczesniej niz on.No to sie pofatygowalam.
a wracajac do tematu to mam nadzieje ze jeszcze pojawi sie na dniach jakis konkretny plodny sluz!zazwyczaj owu mam 15,16 dc ale starania wczesniej zaczelam bo raz byla juz 11 i jak mowilam mialam cos ciagnacego zaraz po @ przez dwa dni.no ale temperatura nie skoczyla wiec zadnej owu nie bylo

bólem to się nie ma co sugerować, bo nigdy nie wiadomo czy oznacza rosnący czy już rozlany pęcherzyk. ale pierwszej wyższej powinno się szukać PO szczycie śluzu a u Ciebie nijak się tego nie da zrobić.

Jak lekarka Cię zbada, to może też będzie w stanie coś powiedzieć - ja np. u gina po badaniu zawsze mam trochę krwi, jeśli zapowiada się @ - po prostu takie badanie jest dość "inwazyjne":sorry:.
Trzymam kciuki, żeby gina podtrzymała Cię na duchu :tak:.
Nie sądzę żeby była w stanie powiedzieć mi cokolwiek, może na USG mnie wyśle i nic po za tym. No zobaczymy. Ja nigdy nie mam krwi po badaniu . Dzięki za kciuki :-)

bólem to się nie ma co sugerować, bo nigdy nie wiadomo czy oznacza rosnący czy już rozlany pęcherzyk. ale pierwszej wyższej powinno się szukać PO szczycie śluzu a u Ciebie nijak się tego nie da zrobić.

Ano wlasnie:sorry: wiem ze ten miesiac stracony bo jak nie ma przytulanek to i dzieci nie bedzie( nie chcialam robic jak maszyna ) a wtedy nie czulam sie na przytulanki:zawstydzona/y: i tyle:sorry: A FF sam nie wiedzial raz zaznaczyl 12 owu potem przeniosl na 13 potem ja wogle anulowal i jak wstwilam sluz bialy to wyznaczyl od nowa na 13:sorry:

Ale chcialm wiedziec plus minus jak dlugi cykl bede miala:sorry: czego mozna sie spodziewac:sorry:

A moze poprostu byly tylko podejscia do owu i wkoncu jej nie bylo:/

Ostatnia edycja:
Noukie ale jak stracony??? przecież pisałaś że był seks 15dc, to ostatni dzień śluzu płodnego to nie ma mowy żebyście ominęli owu.

Martilla usg w tym momencie cyklu nic nie powie. ale jeśli zbliża się @ to w czasie badania na szyjce macicy już to widać, jakąś kropelkę krwi albo zabarwiony śluz, pewnie o to Ewci chodziło. ale to będzie 13dpo to nawet bez ciąży może być czyściutko jeśli lutealna ma trwać np 15 dni.

Tak mialam:zawstydzona/y: i juz to robie:sorry:
to ja troche nie w temacie...co wyrzycic i po co?chyba przenioslo ci owu o ile sie nie myle bo cos pisalas ze najpierw bardzo wczesnie wyznaczyl?aha juz doczytalam.chodzi tez o informacje odtyczaca sluzu.nie przejmuj sie,ja mam problemy z okresleniem sluzu i pewnie czesto blednie to robie (no moze poza momentami kiedy jest dokladnie taki jak jajko).Tez mnie czasem takie wymuszone przytulania mecza.najfajniej jest w sumie zaraz po @ bo wtedy jakas przerwa byla,no ale u kazdego wyglada to inaczej.My lubimy zajmowac sie soba tez inaczej ale z tego dzieci raczej nie ma.

kurcze widze ze za 4 dni nasza rocznica.Niestety minely te czasy gdy kazda rocznice swietowalismy wyjazdem,prezentami.Dzis juz tych rocznic,urodzin jest za wiele a czasu tak malo.Rocznica wypada na czwartek i bede pracowac wiec nie sadze ze gdzies sie wybierzemy ale fajnie gdybym wymyslila jakas pierdole tylko co?

Ostatnia edycja:
Noukie ale jak stracony??? przecież pisałaś że był seks 15dc, to ostatni dzień śluzu płodnego to nie ma mowy żebyście ominęli owu.

Martilla usg w tym momencie cyklu nic nie powie. ale jeśli zbliża się @ to w czasie badania na szyjce macicy już to widać, jakąś kropelkę krwi albo zabarwiony śluz, pewnie o to Ewci chodziło. ale to będzie 13dpo to nawet bez ciąży może być czyściutko jeśli lutealna ma trwać np 15 dni.

ach zapomniałam dodać,że jak wyśle mnie na USG to i tak nie tego samego dnia tylko tam najpierw muszę iść ze skierowaniem, zapisać się i najwcześniej pewnie za 2 tyg dopcham się do gabinetu w którym wykonują to badanie;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry