reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

martilla- i tego sie trzymajmy ja też sobie nie chcę wkręcać, zwłaszcza, że mam wrazenie, że szyjka jakby się uniosła trochę, co prawda nie jest bardzo wysoko, ale wyżej niż 2-3 dni temu, więc na 90% wiem że bedę żyła niedługo marzeniami by dzidzia była z lipca, bo na czerwiec już nie bardzo liczę!

reklama
zrobię jak nie dostanę, ale to już nie dzisiaj

nie poddaję się, po prostu nie wkręcam sobie czegoś czego nie ma, jeśli jest dzidzia to prędzej czy później się o tym dowiem.

eijf
ja się piszę na śniadanie u Ciebie:-D szkoda ,że tak daleko mieszkasz;-)
szkoda,szkoda bo w zestawie:swieza francuska bagietka,swiezy kremowy serek ze szczypiorkiem,scones z dzemem,pomidorki,cos tam miesnego do smarowania,kawa,soczek swiezy z owocow,dla mnie paroweczka wegetarianska i takie tam:)

A ja sobie popijam herbatkę z cytrynką, miodem i sokiem z czarnej porzeczki - jak mogę tak się leczę, mam nadzieję, że zaraz będę zdrowa - pewnie wyzdrowieję z cztery dni jak dostanę @

zrobię jak nie dostanę, ale to już nie dzisiaj

nie poddaję się, po prostu nie wkręcam sobie czegoś czego nie ma, jeśli jest dzidzia to prędzej czy później się o tym dowiem.
I to jest najlepsze podejście :tak:
Eijff niezła kuchareczka z Ciebie. Choć my z mężusiem też dziś zrobiliśmy sobie pycha śniadanko - ulubioną sałatkę i pyszne jajeczko sadzone.
Agniesiar powodzonka w kuracji. :tak: Dobrze, że jest weekend, to wszystko wyleżysz.

Dobra dziewczynki a ja muszę spadać zabrać i zabrać się na całego za obiad, bo zaraz wrócą moje wygłodniałe wilczki.

Ewciu dziękuję też mam nadzieję, że dziś skończę z tym przeziębieniem- dziś 4 dzień, a mówią że leczone trwa 7 dni, a nie leczone tydzień :-) więc jeszcze pewnie do środy mnie potrzyma!

reklama
Dobra dziewczynki a ja muszę spadać zabrać i zabrać się na całego za obiad, bo zaraz wrócą moje wygłodniałe wilczki.

Ewciu dziękuję też mam nadzieję, że dziś skończę z tym przeziębieniem- dziś 4 dzień, a mówią że leczone trwa 7 dni, a nie leczone tydzień :-) więc jeszcze pewnie do środy mnie potrzyma!
u mnie już się obiad gotuje, ale jeszcze muszę dzisiaj zamarnyować paprykę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry