reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Martilla no szkoda że test nie wyszedł ale póki tempki w górze to jak najbardziej ciąża jest możliwa! w końcu nie wszystkim wychodzą w 12dpo, obyś była wśród tych którym nie wychodzą, bardzo Ci tego życzę. a na razie musisz czekać i testować znowu jutro.

Eijf matko ale potężne śniadanie, ja tyle nawet na lunch nie jem :-) ale z chęcią bym do Twojego stołu usiadła, brzmi pięknie. no wlaśnie, też muszę coś zjeść.

reklama
emma
dzieki kochana, jutro chyba sobie daruję testowanie. Dziś od 6 rano przewracałam się po łóżku , bo wiedziałam ,że ten test zrobię:-) wariatka hehe w każdym razie myślę ,że jednak się nie mylił ten test , no ale zobaczymy jak się sytuacja rozwinie:-)

U mnie juz dawno po sniadaniu tez w niedziele robimy podobnie do Eijf tylko ze miedzy 8.00 a 9.00 bo maly na nogach no i moj M tez ranny ptaszek:sorry: nie ma nawet z kim polezec w lozku do poludnia:-D

Dzieki dziewczyny ale jakby z tego bolu cos wyszlo to bylby cud:szok: bo owu byla 13 dc a u mnie tylko przytulanko 15 dc bylo:sorry: zreszta to za szybko na taki bol:sorry:

Martilla ale przecież chciałaś wiedzieć przed wizytą? oj myślę że jak zobaczysz tempkę wysoko to się nie powstrzymasz i zatestujesz :-)
Chciałam chciałam , ale myślę że do jutra nic się nie zmieni, także powiem jej o tym dzisiejszym teście (zakładając że do czasu wizyty nie dostanę @ ) i zobaczę co ona mi powie.

Chciałam chciałam , ale myślę że do jutra nic się nie zmieni, także powiem jej o tym dzisiejszym teście (zakładając że do czasu wizyty nie dostanę @ ) i zobaczę co ona mi powie.
Jak lekarka Cię zbada, to może też będzie w stanie coś powiedzieć - ja np. u gina po badaniu zawsze mam trochę krwi, jeśli zapowiada się @ - po prostu takie badanie jest dość "inwazyjne":sorry:.
Trzymam kciuki, żeby gina podtrzymała Cię na duchu :tak:.

Juz wrzucilam;-) termometr mam juz trzeci nowy (dobry tym razem) ale bez dwoch miejsc po przecinku:sorry: ten dokladny idzie wlasnie sobie poczta moze bedzie w poniedzialek i zastanawiam sie czy od razy zmienic czy zaczac od nowego cyklu:sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry