reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
a ja zaszlam w cyklu na ktory nie liczyłam:) trzymam kciuki:)
mi sie marzy zostac drugi raz lipcowa mama...eh oby
:happy: ja też bardzo bym chciała na lipiec lub sierpień najpóźniej już bo to miesiąć w którym się urodziłam:)
No zobaczymy niedługo się wyjaśni czy @ bedzie czy nie.
A ty kiedy powinnaś testowac?

Po pierwsze też się boję, że przez to przeziębienie cały czas są tak wysoko:eek:

A po drugie zawsze mam takie wysokie, a nawet wyższe, więc nie wiem czemu ciągle nic:-(
Rozumiem Cię... bo ja też mam całkiem wysokie tempki i już raz nie miałam spadkó temp. w fazie lutealnej, a to wcale nie była ciąża... najgorsze, że ja widzę u siebie wzór sprzed trzech miesięcy :-( A to nie jest pocieszające, bo tamten przecież ciążowy nie był :crazy: więc wolałabym uniknąć podobieństwa :-( Normalnie te same łuki się rysują :no:
Ale z drugiej strony Agniesiar co innego miałoby się u Ciebie dziać z tempkami, żeby była ciąża?? Już dużo goręcej być u Ciebie przecież nie może ;-)

Rudka i Kinga - ale macie ślicznych synków :tak:
Ile ja bym dała za świadomość, że kiedyś uda mi się stworzyć bobasa - wtedy to nawet mogłabym sobie dłużej czekać na zajście :cool2:

Ile ja bym dała za świadomość, że kiedyś uda mi się stworzyć bobasa - wtedy to nawet mogłabym sobie dłużej czekać na zajście :cool2:
doczekasz się:tak:
Ja za długo nie chcę czekać na zaciążenie bo już i tak będzie prawie 4lata różnicy miedzy moimi dziećmi, a uważam że to już jest maksimum jak dla mnie. Pragniemy z mężem aby dzieci miały wspólny język i razem się bawiły. A im większa różnica tym gorzej z tym...

kinga bede testowac dopiero 10pazdziernika,no chyba ze nie wytrzymam szybciej:)

dzieki, trzeba powielac te slicznosci:P zartuje, tez chcialabym by maly mial rodzenstwo:)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry