reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
jasne... a świstak siedzi i zawija w sreberka! kogo chcesz nabrać ? i też ma 18 lat? i stara się od roku? a od 3 miesiecy jest zaręczona tak jak Ty? cóż za dziwny zbieg okoliczności, bliźniaczka???

no i tak się składa ,że Ci nie wierzę w ani jedno słowo, wystarczy na tamtym wątku przejrzeć Twoje posty, kłamczucha jakich mało !
a może podać przykłady innych wątków gdzie dziewczyny też to widzą?

no jeszcze się taki nie urodził co by mi cokolwiek mógł kazać ! a inne dziewczyny po prostu przed Tobą ostrzegam więc nie zdziw się jak nie tylko ja Ci nie odpisze!
i nie wyskakuj mi tu z Twoją siostrą , bo jakbym była taka naiwna jak Ty to może bym uwierzyła, a dzięki Bogu nie jestem

a tak sie składa ze moja siostra tez pisze na tych postach jak chcesz wiedziec nie tylko ja
dziewuszko podczytuję co ty piszesz... i co wypisywałaś na forum z linku który podała martilla... wiesz co ja nie wnikam ale prosze nie zaśmiecaj nam wątku stekiem kłamstw dobrze!? :crazy:
co za dziewczyna............ :eek:
dzizas...
ide sobie stąd

narazie! ;-)

reklama
a ja kurcze nie w temacie.jak zwykle z braku czasu.

malwinka- cykle 28-31 dni jak piszesz to nie sa krotkie cykle.Sa jak najbardziej ok i jesli takie sa to owu na pewno nie pojawia sie zaraz po @.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry