Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oj martilla akurat teraz zero czasu.dasz rade jakies streszczenie wystukac?kinga
Ty nigdzie nie idz, niech ta kłamczucha sobie idzie;-)
eijf
cofnij się stronę do tyłu to nadrobisz;-)
słonko nie da rady , musisz tamten wątek sama przeczytaćoj martilla akurat teraz zero czasu.dasz rade jakies streszczenie wystukac?
ale przypadek podobny do tego co opisujesz tyle,że teraz podobno to nie ona a jej siostra była w ciaży

10 min i ogarniesz , nie masz tyle?mi dziewczyna od początku wydawała się jakaś dziwna, ale nie interesowałam się tym co pisze gdzieś indziej, ostrzegła mnie przed nią koleżanka (swoją drogą kochana jeśli czytasz to ukłon w Twoją stronę ! ) , a ja ostrzegłam was. ot i cała historiahehe dobre to dawno sie tak nie ubawilam. czytajac te posty widac ze dziewczyna jest zielona jednym slowem. no ale nie mnie oceniac.. martilla jak Tys to wytropiła??

spryciula z ciebiemi dziewczyna od początku wydawała się jakaś dziwna, ale nie interesowałam się tym co pisze gdzieś indziej, ostrzegła mnie przed nią koleżanka (swoją drogą kochana jeśli czytasz to ukłon w Twoją stronę ! ) , a ja ostrzegłam was. ot i cała historia![]()

z koleżanki ;-)spryciula z ciebie![]()
mi dziewczyna od początku wydawała się jakaś dziwna, ale nie interesowałam się tym co pisze gdzieś indziej, ostrzegła mnie przed nią koleżanka (swoją drogą kochana jeśli czytasz to ukłon w Twoją stronę ! ) , a ja ostrzegłam was. ot i cała historia![]()
i taka to chce dzieci
.