reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Wiesz ja to nigdy nie wiedziałam, ale z racji tego, ze się udało mi w tym cyklu, to było tak:
- dwa dni przed owu wieczorem, w dzień owu wieczorem, dzień po owu rano, po południu i wieczorem i nastepnego dnia rano i wieczorem.
Nie wiem kiedy zaskoczyłam, ale z tego wynika, ze trzeba dużooooooo :tak: razy próbować.

bo z tego co sobie zrobiłam suwaczki to wyszło że za 5 dni mam dni płodne od 3 do 11 października

reklama
Ale tempo poszlam tylko sobie herbatke zrobic, a tu 5 stron:sorry:

chlip chlip ... jedna grubaśna krecha aż bije po oczach ! :-(
ale nic tam @ nie ma więc kto powiedział że mi ten test musi od razu wyjść :-p he he

Marti super podejscie;-)

Witam
Forum czytam juz od jakiegoś czasu, w końcu postanowiłam coś napisać:happy:
Mam juz córkę Helenkę, teraz staramy się o rodzeństwo dla niej, to juz nasz 3 cykl starań.
Trochę mamy utrudnioną sytuację bo M pracuje 2 tygodnie po za domem, mam jednak nadzieję że w końcu się uda:-)
Pozdrawiam

Witamy i zyczymy owocnych staranek:tak:

wczoraj powinnam mieć, dzis moj 31dc

Eno kobieto niezle juz:-)
Wiesz ja to nigdy nie wiedziałam, ale z racji tego, ze się udało mi w tym cyklu, to było tak:
- dwa dni przed owu wieczorem, w dzień owu wieczorem, dzień po owu rano, po południu i wieczorem i nastepnego dnia rano i wieczorem.
Nie wiem kiedy zaskoczyłam, ale z tego wynika, ze trzeba dużooooooo :tak: razy próbować.

O matko:szok: ja tyle razy bym nie dala rady:sorry: nawet dzien po dniu ja wysiadam:sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry