zielona.wampirzyca
mamusieńka
w sumie eijf masz rację..ty kochana nie będziesz testowała??Jakie masz zdanie nt. temat???Znowu mnie zgaga trzyma, ja zaraz padnę z tą dolegliwością..jutro byłoby zgodnie z podejrzeniem 13 dzień po owulce..hm....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no oczywiscie ze bede!poczytaj sobie co pislaalm na ten temat.nawet dzis juz wspominalam.ja sprobuje w sobote lub niedziele.troche wczesnie bo to jakies 4 dni przed spodziewana @ ale i tak zrobie.szkoda ty;lko ze zadnego przeczucia,czegos charakterystycznego itd.co z tego ze podbrzusze czuc...w sumie eijf masz rację..ty kochana nie będziesz testowała??Jakie masz zdanie nt. temat???Znowu mnie zgaga trzyma, ja zaraz padnę z tą dolegliwością..jutro byłoby zgodnie z podejrzeniem 13 dzień po owulce..hm....

mowie ci nawet nie moge sobie tego wyobrazic.tyle tych negatywnych testow widzialam.pora na odmiane,a te ostatnie dni sa koszmarne.ja praktycznie o niczym innym nie mysleeijf i tobie własnie wyjdą pozytywne. I TEGO SIE TRZYMAJ DZIEWCZYNO![]()
mowie ci nawet nie moge sobie tego wyobrazic.tyle tych negatywnych testow widzialam.pora na odmiane,a te ostatnie dni sa koszmarne.ja praktycznie o niczym innym nie mysle

Tak bardzo chcialabym pomyslec o czyms innym ale nie moge1I co mc o tej samej porze jest tak samo.pierwsze dwa tygodnie do owulacji jakos sie trzymam.No a teraz koszmar bo wszedzie dzieci i ciezarne widze,w pracy udaje sie odwrocic uwage na 5 min i tak w kolko.Poza tym sa jakies nadzije zanim nadchodzi @ a potem takie doly i w kolko te same pytania "dlaczego"?okropnosc i pora na zmiane.niech te kreski wylaza bo zwariujeJA TEŻ NIE MYŚLĘ O NICZYM INNYM. choć sie staram , więc witaj w klubie![]()
:-)