• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Piekna masz te temperature zielona.Mysle ze nie musisz dlugo czekac na testowanie.
u mnie natomiast zamiast rosnac spadla do 36,5:((Sama nie wiem co o tym myslec.Tak szybko spadla?Sily nie mam i wydaje mi sie ze moje testowanie nie bedzie mialo najmniejszego sensu...Pewnie wielu bede gratulowala a sama ryczala po katach wkorzajac tym mojego chlopaka bo przeciez "mielismy do tego podejsc na spokojnie i nie lamac sie porazkami bo na ewno kiedys sie uda".kiedys...
no nic,czekam na wasze wiesci a sama w najmniejszym stopniu zaplodniona sie nie czuje.

dziewczyny jak to jest z tym sluzem bo ja zawsze przed miesiaczka mialam sluz a teraz sucho to zle czy dobrze?:confused::confused::confused::eek::eek::eek::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:;-):tak::-):-D
dopiero co czytalam u jakiejs zaciazonej ze sucho miala .jedne maja inne nie wiec jak zwykle wychodzi na to ze co organizm to inny przypadek.i badz tu madrym.tak samo jak z temperatura.jak ogladam wykresy na ff to juz we wwszystko uwierze.

eijf u mnie też dzisiaj spadła, może nie tak dużo, ale moim zdaniem nie ma się co przejmować, bo równie dobrze jutro może podskoczyć znowu :-)
zielona, cudny ten Twój wykresik, tempka wysoka i pięknie rośnie :tak: czekamy na wyniki jutrzejszego testowania:-)

miłego dnia wszystkim :-D

Cześć dziewczyny:-).
Eijf nie orzejmuj się tą tempką, wiesz że różnie to bywa. Może jednak fasolinka jest, trzymam kciuki:-).
Zielona ja się zaq bardzo nie znam na temp. ale ta Twoja to mi się bardzo podoba:-):tak:.

wiem,wiem.jak patrze na wykresy na ff to jestem w stanie uwierzyc we wszystko.no ale troche szkoda ze temperatura nie w te strone idzie w ktora bym chciala.i to tak szybko.
Wiecie co?z ciekawosci zmiezylam jeszcze raz.Minela godzina i jest 37...???
dobra uciekam do pracy,bede za wami tesknic!

Hej dziewczynki:)
U mnie bez zmian. Piersi nadal wrażliwe. Lewy jajnik tak mnie kłuje, ze ból promieniuje na pół nogi. Wieczorem nie mogłam spać na lewym boku bo cały czas czułam dziwne pulsowanie w okolicy jajnika. Poza tym mam uczucie wilgotności. Śluzu trochęjest takiego białawego ale nie za dużo...
Trzymam za nas wszystkie kciuki. Oby nam się udało:)

reklama
DZIEN DOBRY WYSZYSTKIM STARACZKOM Brzuszek mnie cos wczoraj pobolewal i mialam wrazenie ze ciagle siusiac mi sie chce ale @ nie przyszla;-):tak::-):-D zobaczymy co dalej ale kusi mnie zeby zatestowac;-):tak::-):-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry