reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Wiesz co no ja mam mały problem...fakt 15dc ale kurcze moim zdaniem jestem już po owu...bo się okazuje,że w zeszłym tygodniu w 10dc lub 11 dc miałam śluż przezoczysty ciągnący się,a dzisiaj już jest lekko mętny...i dopiero dzisiaj nie boli mnie podbrzusze i nie kłują mnie jajniki...ale staranka były były...codziennie prawie lub co 2 dzień,choć mój mąż ucieka przed mną.... :-D:-D:-D tak to jest jak się bierze hormony....:-D:happy::eek:

Staranka były to najważniejsze!!!

Staranka były to najważniejsze!!!

NO zobaczymy co to będzie....EMMA 75 pisała,że raczej przy tych tabletkach nie mam szans na zajście w ciążę,więc się troche martwię,ale zobaczymy....

tylko się tak zastanawiam czemu gin mi powiedziała że jak najbardziej mogę zajść...?i jeszcze monitorowałyśmy to i mówiła,że skoro pękło jajeczko w 1 cyklu starań to mam szanse...ehhhh..jestem trochę skołowana tym....

Podziel sie, ja też jestem bardzo głodna:-D
Prosze bardzo:-) pychotka ciasto z jablkami, zwane tez jablkami w ciescie, ukochany sie wczoraj zajadal:-D:-D

NO zobaczymy co to będzie....EMMA 75 pisała,że raczej przy tych tabletkach nie mam szans na zajście w ciążę,więc się troche martwię,ale zobaczymy....

tylko się tak zastanawiam czemu gin mi powiedziała że jak najbardziej mogę zajść...?i jeszcze monitorowałyśmy to i mówiła,że skoro pękło jajeczko w 1 cyklu starań to mam szanse...ehhhh..jestem trochę skołowana tym....
Jagodko mysle ze kieruj sie tym co mowi lekarz bo on najlepiej zna twoja sytuacje i obserwuje twoj organizm, jesli na monitoringu zaobserowal owu to juz polowa sukcesu:tak::tak:

Beatka witam cię i ja:-):tak: powodzenia w staraniach życze i abyś jak najszybciej zobaczyła II kreski na tescie! Wszystkim tego życzę :tak:

OAniołekO życzę również powodzenia, córcia na pewno się by ucieszyła z rodzeństwa:tak:

reklama
Witam ponownie Kochaniutkie,

co się tu dzieje??? Ja cały dzień zabiegana, dopiero udało mi się wejść na moją ulubioną stronkę...:-)

Agast, GRATULACJE~!!!! No tyle dobrych wieści jednego dnia!!!:tak:
Pisz koniecznie o objawach...

Pati, bez nerwów!!! Tobie nie wolno!!!:tak::-D

Martillka, głowa do góry... ta jedna kreska to jeszcze o niczym nie świadczy...;-);-)

widzę, że ja tu dziś tryskam optymizmem!!!hihiohiih:-D:happy:

No i zaraz wklejam nową listę!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry