reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
hej kochane.Przepraszam,ze nie pisałam ale czasu na prawde nie mam tyle spraw na głowie.OD dzisiaj jestem na l-4 ,miałam isc od czwartku ale wczoraj strasznie sie wywróciłam mam siniaka na całe udo!i chodzić nie umiem.Na szczescie nie upadłam na brzuch i upadłam na miękie bo na łózko.LEkarz powiedzial ze mam sie nie stresować bo na pewno wszystko jest git,i ze malenstwo ma tam amortyzacje.:-):-):-)Z ciązą wszystko ok.Objawów dalej brak.CZasem czuje kłucie to kość łonowa strasznie to nieprzyjemnej.Ale poza tym czuję sie fantastycznie!!Trochę mnie na buzi i dekolcie wysypało,ale nie ma żle.No i mam juz rozstępy na piersiach.Ale walczę z nimi i są coraz mniej widoczne:-):-)

Chciałam Wam powiedzieć ,ze od czwartku nie bede miała internertu:cool::cool:nie wiem jak długo to potrwa ale ok miesiąca na pewno:cool:,bo konczy nam sie umowa z neostrady,i bedziemy zamawiać jakiś inny,co jakiś czas bede pisała, jak bede u kolezanki.

Buziaki dla moich: Eijf,Emilchen,MMM,Martilli,Pati,Melisy,Wisienki,Kiciaq,Zielonej.Trzymam za Was kochane kciuki .I Myślę o Was często.A Tobie Pati serdecznie z całego serca gratuluje:tak::tak::tak:i zycze spokojnej ciązy.Takiej jak moja hihihi.

Mazienko kochana to super, ze u Was wszystko dobrze, bardzo sie ciesze :-) jestes jedna z tych szczesciar ktore ciaze przechodza bezobjawowo, super :tak: No my nadal probujemy wszystkie, ale mam nadzieje, ze juz wkrotce bedziemy sie z Toba dzielic uwagami o ciazy:-D trzymajcie sie cieplutko i do uslyszenia (napisania) :happy:

rudka
słuszna uwaga, tak samo o to ile się już staramy hahaha żałosne co?:cool2:
nie rozumiem:)
rudka
a jeszcze odnośnie tego spadku tempki to pisałam rano ,że własnie nie wiem czy to ma jakieś znaczenie czy nie ale poszłam spać po 1 , obudziłam się o 5 , po czym znowu za jakiś czas zasnełem i zmierzyłam o 7 , czyli od 5 do 7 nie było tej ciągłości 3 godzin snu i tym sobie tłumaczę taki spadek, ale jak @ przyjdzie to przestane sobie tłumaczyć;-)
kazda z nas jakos To(mam na mysli trudnosc zajscia w ciaze) sobie tłumaczy...jesli pomaga to czemu tak nie robic dalej....

tak po pierwsze to nie przepadam by ktos kogo nie znam nazywal mnie 'kochana""kolezanka" i takimi podobnymi.

maziu-witaj.uwazaj na siebie i nie obijaj sie.pomyslalam ze moze chociaz pobedziesz troche z nami na forum ale piszesz o inetrenecie...szkoda.a my jak widzisz dalej brniemy w staraniach...

reklama
kusska
miałam okazję zwiedzić prawie całą skandynawię , zawsze myślałam że w norwegii jest strasznie zimno , ach jak bardzo się myliłam :-) pięknie jest:-)

oj tak to fakt ze jest pieknie ale zimno tez jest jakies 250 km odemnie juz sypie snieg wiec nie ma lekko wszystko zalezy jak wysoko na polnocy i jak wysoko nad poziomem morza sie mieszka. ja mieszkam mniej wiecej w polowie długosci Norwegii, ale nad oceanem i tu klimat jest lagodniejszy.
a wogóle to patrzylam na twoj wykres i (w celach edukacyjnych pytam) taki spadek tempki jak u ciebie dzis moze zwiastowac nadejscie @??? nie zycze ci tego broń Boże ale gdzies juz tu czytalam cos podobnego i chce sie upewnic

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry