reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

przepraszam niewiem o co chodzi??
przepraszam was dziewczyny ale nusze lecieĆ musze jeszcze przerobiĆ tematy które jutro bede przerabiaĆ z dzieĆmi w szkole na lekcjach jutro dopiero zajrze popołudniu pozdrawiam papa;-);-)
Mam tylko nadzieje że jutro nie będą dzieci rozrabia :cool:
mowilam ci ze ten twoj analfabetyzm od razu bedzie rozpoznany!mowilam!Chocbys nie wiem jak sie starala.jakie dzieci?mowisz o swoich znajomych ze szkolnej lawki?Jak cie prosze idz sobie,zajmij sie czyms innym,znajdz sobie hobby i nie zasmiecaj tu forum bo mamy wazniejsze rzeczy na glowie.ile razy trzeba ci tlumaczyc?albo idz sobie na inny watek gdzie cie jeszcze nie rozszyfrowali?
no sama powiedz o co ci dziecko chodzi?no o co?za malo uwagi ci ktos poswieca?jak juz mowilam to nie ten watek!

reklama
moze weszlam na forum w zlym momencie dziewczyny, w kazdym razie ja akurat nic nie mam wspolnego z tymi pozostalymi postami ;-)
szkoda, myslalam ze sie bede mogla z wami postarac, jedna dziewczyna z tego forum (nie wiem kto bo byla na innym forum anonimowa) polecila babyboom mowiac ze jest tutaj fajna atmosfera i mozna sensownie porozmawiac bez wyzwisk, chamstwa i rzucania pomidorami, dlatego do was przyszlam ...
ale nic to, nie bede sie przeciez wpraszac ... powodzenia w staraniach !

moze weszlam na forum w zlym momencie dziewczyny, w kazdym razie ja akurat nic nie mam wspolnego z tymi pozostalymi postami ;-)
szkoda, myslalam ze sie bede mogla z wami postarac, jedna dziewczyna z tego forum (nie wiem kto bo byla na innym forum anonimowa) polecila babyboom mowiac ze jest tutaj fajna atmosfera i mozna sensownie porozmawiac bez wyzwisk, chamstwa i rzucania pomidorami, dlatego do was przyszlam ...
ale nic to, nie bede sie przeciez wpraszac ... powodzenia w staraniach !
alez zostan zostan,atmosfera jest tylko jedna ja psuje.ja tez dawno temu na innym forum polecalam:)

mowilam ci ze ten twoj analfabetyzm od razu bedzie rozpoznany!mowilam!Chocbys nie wiem jak sie starala.jakie dzieci?mowisz o swoich znajomych ze szkolnej lawki?Jak cie prosze idz sobie,zajmij sie czyms innym,znajdz sobie hobby i nie zasmiecaj tu forum bo mamy wazniejsze rzeczy na glowie.ile razy trzeba ci tlumaczyc?albo idz sobie na inny watek gdzie cie jeszcze nie rozszyfrowali?
no sama powiedz o co ci dziecko chodzi?no o co?za malo uwagi ci ktos poswieca?jak juz mowilam to nie ten watek!

dziewczyno uważaj na słowa bo mam swoje lata niewiem o co wam wogóle chodzi. a w szkole ucze dzieci bo jestem nauczycielką matematyki w klasie od 1 do 6 w szkole podstawowej wiec nie wiem o co wam chodzi chyba mnie z kimś pomyliliście.
A że niektórych polskich znaków nie moge pisac bo mi sie klawiatóra w laptopie zepsóła. No to sorry

Wiecie co ja zmykam narazie, moze sprobuje ukochanego na przytulanka naklonic, choc to niby nie czas plodny ale co tam taka mam ochote hehehe:-D:-D bo jak tak siedze przy kompie to i on siedzi przy kompie;-) i normalnie kazdy swoje hehehe:-D:szok:. Odezwe sie jutro z ranka:tak:
Pozdrawiam wszystkie
I najlepsze chyba na te wszystkie "wrzody":wściekła/y: to chyba ignorancja

a czego tych dzieci uczysz? bo jak polskiego to pogratulować, bo sama ortografią nie grzeszysz!!

ucze matematyki a polskiego nigdy nienawidziałam a na klawiatórze nie moge pisaĆ Ć małe bo ni klawiatura nie działa tylko duże Ć moge pisaĆ wiec za to przepraszam i za moje błędy jestem nauczyciela matematyki a nie polskiego więc chyba mam prawo robiĆ błędy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry