biedroneczka1980
Fanka BB :)
No coz to jest prawie jak wrzód na d...e, tak by powiedzial moj tata;-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No coz to jest prawie jak wrzód na d...e, tak by powiedzial moj tata;-)![]()

zobaczysz teraz będzie wszystko dobrze

:-):-)nie, no ja pouczac nikogo nie chce, moze zle zabrzmialo, tak tylko napisalam bo tez bylam wtedy zaskoczona po tych moich kotach ..
na pewnoJa juz nawet nie zwracam na to uwagi... Ale ciekawe czy to tylko u nas takie dziwy, czy na innych watkach tez takie cudaki sie zdarzaja![]()
nie wiem czy to moze oznaka owu,moze ktoras tez tak miala?suwaczek wywalilam w ubieglym mc bo caly cykl jakis lewy i niedokladny byl.temperatura mi sie nie podobala,nie wiedzialam kiedy dokladnie mialam owu i ze zlosci wywalilam.Jestem akurat w trakcie czekania na owu.test wyszedl dzis pozytywny wiec mysle ze za dzien czy dwa sobie przyjdzieEijf, a my to sie ostatnimi czasy calkowicie na forum mijamy, jak tam staranka? Widze, ze nawet suwaczka nie ma wiec domyslam sie, ze raczej na luzie? Jak sie miewasz po tych lekach, ktore bierzesz?
ale ważne żebym w ogole zaszła !
trzymaj się ciepło i dbaj o siebie, jak będziesz miała możliwość to zaglądaj do nas!