reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Eijf, a my to sie ostatnimi czasy calkowicie na forum mijamy, jak tam staranka? Widze, ze nawet suwaczka nie ma wiec domyslam sie, ze raczej na luzie? Jak sie miewasz po tych lekach, ktore bierzesz?

przepraszam niewiem o co chodzi??
przepraszam was dziewczyny ale nusze lecieĆ musze jeszcze przerobiĆ tematy które jutro bede przerabiaĆ z dzieĆmi w szkole na lekcjach jutro dopiero zajrze popołudniu pozdrawiam papa;-);-)
Mam tylko nadzieje że jutro nie będą dzieci rozrabia :cool:

nie, no ja pouczac nikogo nie chce, moze zle zabrzmialo, tak tylko napisalam bo tez bylam wtedy zaskoczona po tych moich kotach ..
:-):-)
Ja juz nawet nie zwracam na to uwagi... Ale ciekawe czy to tylko u nas takie dziwy, czy na innych watkach tez takie cudaki sie zdarzaja :eek::eek::eek::eek::eek:
na pewno

u mnie 21 dc nie wiem czy to moze byc objaw owu ale wczoraj i dzis pobolewa mnie podbrzusze popoludniami,i jakies takie rozpieranie czuje,ogolnie przyjemnie nie jest, kidys takie cos czulam w ciazy bedac ale wykluczam takie molzliwosci na dzien dzisiejszy bo 2-3miesiac to na pewno nie jest:-D nie wiem czy to moze oznaka owu,moze ktoras tez tak miala?

Eijf, a my to sie ostatnimi czasy calkowicie na forum mijamy, jak tam staranka? Widze, ze nawet suwaczka nie ma wiec domyslam sie, ze raczej na luzie? Jak sie miewasz po tych lekach, ktore bierzesz?
suwaczek wywalilam w ubieglym mc bo caly cykl jakis lewy i niedokladny byl.temperatura mi sie nie podobala,nie wiedzialam kiedy dokladnie mialam owu i ze zlosci wywalilam.Jestem akurat w trakcie czekania na owu.test wyszedl dzis pozytywny wiec mysle ze za dzien czy dwa sobie przyjdzie:)No a co do staran to jak wiesz nadal nic mi nie kielkuje.juz sie naczekalam.widzialas na facebooku zdjecia nowej dzidzi w naszej rodzinie?taka slodka.tez taka chce!oni sie nawet nie starali.niby wpadka choc malo w nia wierze.dziewczyna nie przestala palic w ciazy...
a co do lekarstw do za pare tyg.ide znow na badanie krwi bo pojecia nie mam przeciez co to ze man robi.Wiem tylko ze kobiety w ciazy lykajace to,neutralizuja jakos te przeciwciala ktorych ja mam za duzo a w rezultacie mniej poronien sie zdarza.nie udowodnione jest czy anty tpo ma cos do zaplodnienia....
no ale powiem ci ze czuje sie jakby lepiej po tych tabletkach.Zdecydowanie jestem mniej zmeczona no i mniej zdolowana.poza tym zawsze bylo mi zimno a teraz nie...

reklama
kusska
tak spadek tempki świadczy niestety o zblizającej się @ ....

mazia
kochana super ,że się odezwałaś i że u Ciebie wszystko dobrze! ech jak ja bym chciała mieć taką bezobjawową ciażę:-D ale ważne żebym w ogole zaszła !:-D trzymaj się ciepło i dbaj o siebie, jak będziesz miała możliwość to zaglądaj do nas!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry