reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
:eek::szok: o maj gudnes, znów trollowanie?? ależ uparta bestyja

przyznam szczerze, że na początku to było nawet zabawne, ale teraz już nie jest.
Dziewczyny IGNORANCJA (przepraszam, że z Capsem) - to jedyny sposób:sorry:

Biedroneczko - akcesoria malarskie?? Praca, czy hobby? jeśli można spytać :happy:
A teraz pytanie a'la gamoń:
czy jak dziś miałam pierwsze mini siąpienie, a @ na pewno rozkręci się jutro, to za pierwszy dzień cyklu przyjąć dziś, czy jutro?? podpowiedzcie, plis:sorry::sorry:
mnie sie to nigdy nie wydawalo zabawne.psuje wszystko,nie my ja obrazamy a ona nas bo oczywiscie nie stara sie na powaznie.a my w przeciwienstwie do niej tak.i psuje wejscia innych nowych bo stajemy sie podejrzliwe.,choc jak mowilam tego sposobu myslenia i pisania nie da sie ukryc

:eek::szok: o maj gudnes, znów trollowanie?? ależ uparta bestyja

przyznam szczerze, że na początku to było nawet zabawne, ale teraz już nie jest.
Dziewczyny IGNORANCJA (przepraszam, że z Capsem) - to jedyny sposób:sorry:

Biedroneczko - akcesoria malarskie?? Praca, czy hobby? jeśli można spytać :happy:
A teraz pytanie a'la gamoń:
czy jak dziś miałam pierwsze mini siąpienie, a @ na pewno rozkręci się jutro, to za pierwszy dzień cyklu przyjąć dziś, czy jutro?? podpowiedzcie, plis:sorry::sorry:
ja zawsze licze od pierwszego dnia kiedy pojawia sie chocby cien @

suwaczek wywalilam w ubieglym mc bo caly cykl jakis lewy i niedokladny byl.temperatura mi sie nie podobala,nie wiedzialam kiedy dokladnie mialam owu i ze zlosci wywalilam.Jestem akurat w trakcie czekania na owu.test wyszedl dzis pozytywny wiec mysle ze za dzien czy dwa sobie przyjdzie:)No a co do staran to jak wiesz nadal nic mi nie kielkuje.juz sie naczekalam.widzialas na facebooku zdjecia nowej dzidzi w naszej rodzinie?taka slodka.tez taka chce!oni sie nawet nie starali.niby wpadka choc malo w nia wierze.dziewczyna nie przestala palic w ciazy...
a co do lekarstw do za pare tyg.ide znow na badanie krwi bo pojecia nie mam przeciez co to ze man robi.Wiem tylko ze kobiety w ciazy lykajace to,neutralizuja jakos te przeciwciala ktorych ja mam za duzo a w rezultacie mniej poronien sie zdarza.nie udowodnione jest czy anty tpo ma cos do zaplodnienia....
no ale powiem ci ze czuje sie jakby lepiej po tych tabletkach.Zdecydowanie jestem mniej zmeczona no i mniej zdolowana.poza tym zawsze bylo mi zimno a teraz nie...

No to mam nadzieje, ze jednak pomagaja te tabletki, jesli nawet nie na samo zajscie to na samopoczucie, a to juz polowa drogi do sukcesu:tak:
Widzisz ja tez mysle, zeby sobie zbadac hormony, no i przede wszystkim hormony tarczycy, nawet mi to moja mama kiedys radzila bo wlasnie tez tak ciagle mi zimno jest, jak palilam myslalam, ze to przez zle krazenie, teraz nie pale ale nic nie jest lepiej, a czytalam ze to moze byc jeden z objawow, ze cos tam jednak z hormonami tarczycy nie jest ok, no a wiadomo, ze hormony tarczycy maja jednak duzy wplyw na zajscie i utrzymanie ciazy.
U Ciebie jest ok, bo hormony masz ok, no a te anty tpo to pewnie sa do podregulowania:tak:
Ja juz postanowilam, ze jesli w tym cyklu sie nie uda to w przyszlym na pewno ide do lekarza i przycisne go zeby mi hormony zbadali, a jesli nie to w listopadzie jade do Polski i mimo, ze nie bede u siebie to pofatyguje sie na badania, bo tak sie zbieram, a sie zebrac nie moge, a nie wiadomo czy tez mi tam cos nie szwankuje jednak, mimo ze zawsze wydawalo mi sie, ze jestem super zdrowa, a zrobienie dziecka to bedzie pestka, zabawa i sama radocha.

moze weszlam na forum w zlym momencie dziewczyny, w kazdym razie ja akurat nic nie mam wspolnego z tymi pozostalymi postami ;-)
szkoda, myslalam ze sie bede mogla z wami postarac, jedna dziewczyna z tego forum (nie wiem kto bo byla na innym forum anonimowa) polecila babyboom mowiac ze jest tutaj fajna atmosfera i mozna sensownie porozmawiac bez wyzwisk, chamstwa i rzucania pomidorami, dlatego do was przyszlam ...
ale nic to, nie bede sie przeciez wpraszac ... powodzenia w staraniach !

To nie o Ciebie chodzi :tak: zostan z nami i pisz jak najbardziej:tak: od kilku dni to jakas dziwaczka zamet sieje....

No to mam nadzieje, ze jednak pomagaja te tabletki, jesli nawet nie na samo zajscie to na samopoczucie, a to juz polowa drogi do sukcesu:tak:
Widzisz ja tez mysle, zeby sobie zbadac hormony, no i przede wszystkim hormony tarczycy, nawet mi to moja mama kiedys radzila bo wlasnie tez tak ciagle mi zimno jest, jak palilam myslalam, ze to przez zle krazenie, teraz nie pale ale nic nie jest lepiej, a czytalam ze to moze byc jeden z objawow, ze cos tam jednak z hormonami tarczycy nie jest ok, no a wiadomo, ze hormony tarczycy maja jednak duzy wplyw na zajscie i utrzymanie ciazy.
U Ciebie jest ok, bo hormony masz ok, no a te anty tpo to pewnie sa do podregulowania:tak:
Ja juz postanowilam, ze jesli w tym cyklu sie nie uda to w przyszlym na pewno ide do lekarza i przycisne go zeby mi hormony zbadali, a jesli nie to w listopadzie jade do Polski i mimo, ze nie bede u siebie to pofatyguje sie na badania, bo tak sie zbieram, a sie zebrac nie moge, a nie wiadomo czy tez mi tam cos nie szwankuje jednak, mimo ze zawsze wydawalo mi sie, ze jestem super zdrowa, a zrobienie dziecka to bedzie pestka, zabawa i sama radocha.
tez mi sie tak wydawalo,kurcze a juz pol roku minelo.zbadaj sobie hormony tarczycy bo rzeczywiscie maja znaczenie.tych przeciwcial niestety nie da sie regulowac.ja pozeram na nie orzechy brazylijskie ze wzgledu na zawartosc selenu w nich.podobno moze pomoc...facet tez powinien ale moj za nimi nie przepada.nie wiem co mi te tabletki zmienia.w sumie to nie cukierki i na cos tam wplywaja.okaze sie czy na plus.ciekawe czy powinnam je lykac jak juz zajde.ci lekarze to do kitu troche sa.tez wolalabym czasem robic pewne rzeczy w pl.zastanawiam sie jak do cholerki zachodza miliony kobiet w jakiejs afryce,bez podstawowych srodkow do zycia.przeciez nie wszysscy sa super zdrowi!

reklama
dzięki dziewczyny za odpowiedzi.. wnioskuję, że zasady nie ma jak liczyć ;)
i macie rację... każda nowa osoba na wątku przez to zamieszanie wydaje się podejrzana.
Ja też jestem tu dopiero od kilku dni, a już jestem uczulona.
Dobranocka!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry