Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to ona po wou taki progesteron miala???to ja tez zazdroszczeznaczy że miałaś piękną owu i że Twoje ciałko żółte pracuje idealnie.
no wlasnie mialam pisac ze ladny progesteron.nie wiem kiedy tzn w ktorym dc robila ale u mnie w fazie lutealnej byl jakis taki...juz dokladnie nie pamietam ale nie byl zbyt wysoki...
dzieki ze mnie pocieszylas z tym anty tpo.w sumie to samo powiedziala lekarka ale czlowiek juz nie wie czemu wierzyc...oby te tabletki mi nie zaszkodzily...okaze sie za jakies 2,3 tyg.bo nie przerwe ich na wlasna reke.
to ona po wou taki progesteron miala???to ja tez zazdroszcze

no wiem wiem kiedy sie bada ale moj to przy tym wielkie nicEijf no a kiedy miała miec? na początku cyklu progesteron jest bliski zeru, zresztą się go nie bada
co do anty tpo to nie wiem,moze mialam nadzieje ze skoro cos wyszlo to da sie naprawic i bez problemu zajde.a teraz znow wiem ze nic nie wiem.
w kazdym arzie zaraz bede sie zbierala bo przeciez jestem w okresie owulacyjnym.mysle ze jeszcze dzien lub dwa i bedzie po wszystkim.znow sie nerwowa zacznie...

do roboty Kochana!!!