reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
wejdz na jej profil, w prawym górnym rogu jest taka mała ikonka zablokuj kliknij to i wrzuć ją na czarną liste, nie będzie mogła Cię ani oglądać ani nic pisać

Pati wszystkiego naj z okazji urodzin :-)
a z gowniara- no ladnie...

Eijf przypomnialo mi sie, ze widzialam dzis w sklepie tego wiesiolka ktorego kiedys bralam- i jednak bralam 3000mg dziennie. to tutaj zalecana dawka.

Hej Kochane,

ja tylko na chwilkę, bo odebrałam wyniki i nie wiem co one oznaczają...

Progesteron: 60,47 nmol/L norma niby jest 5,3 do 86, a w pierwszym trymestrze ciąży: 52-154 i bądź tu kurde mądra...

Pomoże któraś???:-)
Eijf, pewnie Ty będziesz wiedziała co i jak, nie?:rofl2:

Marzi to super wynik, ja również miałam bardzo wysoko, mieścił się też i w normie fazy lutealnej i I trymestru ciąży - ginekolog powiedziała, że super wynik!! I zapytała, czy aby na pewno w ciąży nie jestem :-D

dziewczyny ja chyba zamorduje ta nastoletnie klamczuche,znalazla mnie na NK i wyzywa mnie od "pojebany..." ze ja wyrzucilaysmy z forum,to przesada,tym bardzie ze mam dzis urodziny a ona wczodzi i pisze mi takie rzeczy
Pati tak jak dziewczyny mowią zablokować i do administratora zgłosić to.
ehhh to żenujące co ona wyprawia:crazy::confused2:
Najlepszego dla Ciebie jeszcze raz! buzka

Pozdrawiam wszystkich:happy:

reklama
emma-to nawet nie chodzi o libido he he.ja fizycznie nie wytrzymuje czestych przytulanek.poza tym sa one o wiele mniej spontaniczne i po prostu inne.bo chciec to mnie sie chce ale szczerze mowie ze wole miec pare dni przerwy(z tym ze jak ja zrobic kiedy owu tuz tuz).teraz to nawet nie mam czasu za tym zatesknic.co do wiesiolka,jak sie nie uda znow kupie.a co do tarczycy to w sumie na razie chyba nie mam z nia problemow.tylko z tymi przeciwcialami ktore moga jej cos kiedys "zrobic".wiesz jaki powinien byc wynik tsh jak sie chce w ciaze zajsc?

pati-strasznie ci wspolczuje z powodu nk.ze tez osoba uwazajaca sie za dorosla moze miec czas i ochote by urzadzac takie zabawy!mnie sie to naprawde w glowie nie miesci!co w ogole ma na celu?jak ci radze wejsc do opcji prywatnosc i zablokowac dane dla osob ktore nie sa w gronie dodanych przez ciebie znajomych.po co ci w ogole otwarty profil ktory moze obejrzec kazdy?masz tam w opcji "co moga widziec i dodawac wszyscy".wylacz te rzeczy dla tych "wszystkich".komentarze beda mogli dodawac tylko znajomi.

u mnie temperatura nadal niska i mam nadzieje ze owu pojawi sie dzis bo jak mowilam inaczej wykituje;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry