kiciaq87
Fed up.....
tez mi sie tak wydawalo,kurcze a juz pol roku minelo.zbadaj sobie hormony tarczycy bo rzeczywiscie maja znaczenie.tych przeciwcial niestety nie da sie regulowac.ja pozeram na nie orzechy brazylijskie ze wzgledu na zawartosc selenu w nich.podobno moze pomoc...facet tez powinien ale moj za nimi nie przepada.nie wiem co mi te tabletki zmienia.w sumie to nie cukierki i na cos tam wplywaja.okaze sie czy na plus.ciekawe czy powinnam je lykac jak juz zajde.ci lekarze to do kitu troche sa.tez wolalabym czasem robic pewne rzeczy w pl.zastanawiam sie jak do cholerki zachodza miliony kobiet w jakiejs afryce,bez podstawowych srodkow do zycia.przeciez nie wszysscy sa super zdrowi!
No dokladnie ja tez sie czasem zastanawiam, tym bardziej, ze tyle kobiet, ktore rzekomo, wedlug tego co wszedzie glosza ( kobiety otyle, zarzywajace narkotyki, zyjace w stresie, pijace hektolitry kawy itp.itd. )powinny miec problemy z zajsciem, zachodza bez problemu, a te ktore o siebie dbaja, nie moga zajsc
popieprzony tez swiat jest strasznie...A hormony na pewno zbadam, w koncu jakis musi byc powod tego, ze sie nie udaje:-(