reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

To nie o Ciebie chodzi :tak: zostan z nami i pisz jak najbardziej:tak: od kilku dni to jakas dziwaczka zamet sieje....
ok, dzieki w takim razie, myslalam ze i mnie przegonicie z tego wszystkiego :-)
jak pisalam na razie nic, nie wiem nic tez na czym stoje, bo cykle nieregularne, czekam i albo sie doczekam @ albo ... :cool2: ... zrobie test :-)
a w ogole jestem po mojej pierwszej @ po poprzedniej ciazy ... postanowilismy pojsc na calosc, trzecie za jednym zamachem wyprodukowac i zamknac interes :-):-)

reklama
Eijf Ty robiłaś badania jakoś 9dpo, to i tak za późno było, nie przejmuj się.
i tak jeszcze sobie pomyślałam że Twoje libido też może mieć związek z tarczycą, to się bardzo wiąże.

emma
okazało się ,że malwinka wystąpiła pod co najmniej 4 nickami , juz się admin tym zajął ;-)
co do mojej tempki to właśnie już pisałam ,że nie miałam zachowanej ciagłości snu przez 3 godz i tym sobie tłumaczę spadek bo @ jak nie było tak nie ma, ale nie wiem pewnie tylko kwestia czasu...

dziewczyny ja chyba zamorduje ta nastoletnie klamczuche,znalazla mnie na NK i wyzywa mnie od "pojebany..." ze ja wyrzucilaysmy z forum,to przesada,tym bardzie ze mam dzis urodziny a ona wczodzi i pisze mi takie rzeczy

no nieźle, myslalam ze nastolatki szaleja tylko w wakacje i ferie, ale jednak nie tylko. mnie rozsmieszala z tymi kolejnymi zdjeciami coraz to nowych lasek z jednym motto 'kocham cie pawelku' :-)

Martilla no to czekamy na jutrzejsza tempke, trzymam kciuki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry