reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ja jestem jak najbardziej za robieniem badań na obecność HIV, nawet jeśli nie ma ku temu powodów (tez kiedyś sobie zrobiłam, tak żeby zobaczyć jak to jest :) ) Wydaje mi się że takie badanie każdy powinien robić sam dla siebie co parę lat przecież nigdy nie wiadomo a seks nie jest jedyną drogą zakażenia niestety.

reklama
rudka
testowałam w niedziele i poniedziałek , oba negatywne ,ale @ dalej nie ma, jak nie przyjdzie to zatestuję znowu w niedziele, chociaż patrząc na tempke to pewnie dostanę...

w ogóle to się wam muszę pochwalić że tydzień temu przerzuciłam się na chrupkie pieczywo i jest mnie już trochę mnie

ja sie nie moge do tego zmobilizowac a efekt taki ze jest mnie coraz wiecej hehe mam slaba silna wole:sorry: ale za ciebie trzymam kciuki:happy:

Ja Ciebie również witam a co do staranek to nie dziękuje żeby nie zapeszyĆ

witaj i zycze krótkich i owocnych staran

Eijf zycie w Norwegii mi baardzo odpowiada, mieszkam na wyspie nad samym oceanem do którego mam moze 100 metrów, to przepiekne miejsce i zimy tu sa lagodniejsze niz w Polsce. a noce polarne sa oki ja je przynajmniej lubie gorzej z dniami polanymi ciezko mi sie do tej jasnosci przystosowac.

reklama
kusska
miałam okazję zwiedzić prawie całą skandynawię , zawsze myślałam że w norwegii jest strasznie zimno , ach jak bardzo się myliłam :-) pięknie jest:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry