emma-u mnie po jaju..zreszta ja go mam jak na lekarstwo.szybko przemienia sie w wodnisty.nie wiem jakie to ma znaczenie.
noukie-nie sadze by mialo to cos wspolnego z libido.inaczej emma juz dawno bylaby w ciazy.Ja nic przeciwko przytulankom nie mam,ale po prostu smakuja inaczej kiedy nie sa tak czeste.
swietne zalatwienie sprawy z tymi lewymi dziewczynami!Zreszta ja juz po jednym poscie wiedzialam z kim mam do czynienia.ten sam analfabetyczny sposob pisania.pewnie przeniosla sie innych meczyc!z bogiem
kusska-wspolczuje zycia w norwegii.nie wytrzymalabym zimna,sniegow,ciemnosci.u nas na szczescie jeszcze w swetrze moge chodzic.w weekend to w ogole wiosna byla
pati-moje zyczenie to oczywiscie "a girl"!u nas sa takie pasy ciazowe,ale raczej nie jestem ich fanka(wole jednokolorowe).ostatnio coraz czesciej widze ciezarne z pasem na ktorym maja napisane 50 % i swoje imie oraz 50 % i imie ich facetow...
skorpioniczkaa-a ja wlasnie ze wzgledu na dziecko przelozylam plany slubu

bardziej na tym mi teraz zalezalo choc nigdy nie wiadomo bo ostatnio przy kupnie domu moj zaczal pobakiwac ze trzeba to jakos wszystko uregulowac prawnie.Ja wole by dziecko jesli sie pojawi mialo jego nazwisko bo mojego i tak nikt dobrze nie wymawia.Rezcywiscie podejrzewalam cie o maly szantaz

Ja sobie przysieglam ze nigdy nie wymusze na facecie slubu (na szczescie nie musze bo to ja go calkiem niedawno prawie zbylam)ale rozumiem twoje rozterki.ja tez chce miec wszystko uregulowane bo nigdy nie wiadomo
marzi-u mnie z oszczedzaniem ciezko(na szczescie mam faceta ktoremu to wychodzi)i juz sie boje na te moje szalenstwa zakupowe...
oj dziewczyny dobrnelam do polowy dnia.nie dam rady wszystkiego przeczytac niestety bo mam tyle do zrobienia