reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
czesc kobitki, chcialabym dolaczyc do staraczek na kwiecien :tak: bylam juz niedoszla marcowa mama, zrobilam 4 testy jeszcze przed terminem @ wszystkie pozytywne, bylam taka szczesliwa, no i niestety kilka dni po terminie@ dokladnie wczoraj dostalam krwawienia takiego jak normalnie w @ pobieglam do lekarza(mieszkam w uk) no a tu niestety nic nie robia w takich przypadkach:-( zaraz po wizycie zrobilam kolejny test i niestety wyszedl negatywny, czyli hcg spadlo do zera praktycznie, co znaczy ze ciaza przestala sie rozwijac niestety:-(:-( cuz jest mi strasznie przykro, ale nie zalamuje sie dolaczam do staraczek, a pozniej byc moze do kwietnioweczek:-)

Witamy kociaq87:-)Z nami na pewno się uda;-)Czyli jesteś w podobnej sytuacji co ja- mi też test wyszedł pozytywnie, a @ przyszłą. Ale już nie dochodziłam, czy to byłą biochemiczna- tak powiedział mi gin, czy po prostu słaba ciąża...nie istotne, liczy się to, co będzie:-)

Kolejny nudny dzień w pracy:( Na szczęście jutro rano wyjeżdżam nad morze:) Odpocznę sobie:)
Dziwczyny mnie postraszyły, ze jak do 35dc nie dostanę @ to będę musiała iść do gina po jakieś tabletki na wywołanie:( Mam nadzieję, że @ przyjdzie...

mi się kiedyś @ spóźniała 2 tygodnie. Poszłam do gina a ten zrobił mi usg i stwierdził, że był to cykl, w którym pęcherzyk w ogóle nie pękł i @ albo sama przyjdzie i mam czekać, aż organizm się wyreguluje, albo przepisze mi luteine. Wzięłam 4 tabl. i @ przyszła. Wisienka, a gdzie nad morze jedziesz?

Oj to nam na jakiś czas wypadnie kilka osób z wątku, ja też wyjeżdżam. Od poniedziałku mam urlop i jakieś 10 dni prawdopodobnie się nie odezwę. :sorry2:

reklama
Do teściów do Niechorza. Oni tam mieszkaja i prowadzą pensjonat. Wcześniej nie mieliśmy czasu ani pieniędzy więc oni jeszcze zdjeć ślubnych nie widzieli... Wyjeżdżamy jutro ok.9:00 i wracamy w niedziele ok.20:00. Mam nadzieję, zepogoda będzie ładna.
Jak przez weekend nie dostane @ to w poniedziałek zadzwonię umówić sie do gina.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry