wisienka_83
mamuśka:)
jeśli chcesz mieć taki suwaczek jak któraś z nas to poprostu na niego kliknij i pokaże Ci sie strona na ktorej stworzysz własny suwaczek. Później w ustawieniach wejdź w sygnaturę i wklej link swojego suwaczka.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no! wypłakać się i z takim pięknym uśmiechem i z nową energią ponawiamy staranka!!!dzięki dziewczyny, macie rację- nie ma co się lamać...staramy się dalej, nieprzerwanie, nwet w trakcie krwawienia- bo to faktycznie może być śródcykliczne przy cyklu bezowulacyjnym...a ja dalej trzymam kciukasy za testujące:-)

no i co mam wam napisać...tylko tyle, że lipa...:-(hcg<2....babeczka mi powiedziała, że jestem trzecią kobietą, która przychodzi z tym testem z kreską, a wynik tego nie potwierdza, tak, że dziewczynki, nie kupujcie bobo testu strumieniowego..jeste mi strasznie smutno...dam sobie jeszcze jedno podejsie i jak się w przyszłym mcu nie uda, to porobię badania na hormony...a może to jednak był cykl bezowuloacyjny i teraz w trakcie krwawienia będzie owulka.....hm...ja już sama się pogubiłam....:--
-
-
-
-
-
sad: