• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
zielona dla mnie byłaś pewniakiem. Teraz to ja wiem że napewno będę mieć @.
No trudno.:-( Pewnie od nowego cyklu potowarzyszę ci.:-D
Sandrahaha napisała ci super mowę nic dodac nic ująć.

przez te bóle brzucha mam cały czas nadzieję. Ale po historii zielonej mi się odechciewa i mam wrażenie że poprostu brzuch mnie bedzie bolał aż do @.
Tylko ze mnie boli od 5 prawie dni i tu jeszcze 1 tydzień.:no:

dziewczyny czy ma któraś taki ból brzucha jakby "gazy sie zbierały" ale to tylko takie uczucie ? jakieś takie dziwne. Rany oby to nie ta cholerna @.
Co tu tak cicho śpicie czy co?:angry::wściekła/y:

Zielona przykro mi ale nie zalamuj sie bedzie dobrze.Poza tym kochana Twoja historia z testami uswiadami mnie ,ze dobrze robię testując tak pózno.Nie ma co sie rozczarowywać.I Wydawać kasę w błoto .Lepiej zaczekać nastepnym razem.Takie jest moje zdanie

Aguś ja nie mam takiego uczucia w brzuchu.Mnie czekają jeszcze 2 dni niepewności,aczkolwiek jakos strasznie sie nie stresuje.Co ma byc to bedzie,

Ja własnie wrocilam z nad wody.Masakra jest mi tak gorąco ,ze zaraz padne.Co za ukrop:szok::szok::szok:

aguś chciałabym Ci napisać, że to objaw fasolki i naprawdę Ci tego życzę i wierzę, że to właśnie TO :tak: ale napiszę zgodnie z prawdą, że NIE WIEM :no: każda dziewczyna inaczej pisze o początkach ciąży - tak naprawdę dopóki @ nie ma to jest nadzieja, że się udało. Ja nie mam żadnych objawów a mimo to nie tracę nadziei. Dwa miesiące temu bolał mnie brzuch (podbrzusze ćmiło - jak nigdy) od samej owulki, miałam mdłosci i nie byłam w ciąży. Ale u kogoś innego to mogłoby już oznaczać fasolinkę :tak: Im więcej czytam na ten temat tym bardziej się upewniam, że porównywanie swoich objawów z objawami innych kobiet może być tylko jakąś wskazówką dla nas, ale o niczym nie przesądza. Teraz jak mnie zakłuje albo poczuję ciągnięcie to usmiecham się i myślę "czy to Ty maluszku?" ale jednocześnie wiem, że to nie musi być to. Tak sobie radzę, na razie to się u mnie sprawdza, jestem spokojna i wiem, że jeśli przyjdzie teraz @ to pewnie będę trochę smutna, ale nie będę rozpaczać. Ale się rozpisałam chyba musiałam się wygadać ;-)

emilchen ja sie w 100% z Toba zgadzam.Nie ma co wynajdywania sobie objawów i wpatrywania sie w siebie szczegolnie.Bo na prawde nawet facet dopatrzyl by sie jakiegos objawu ciązy u siebie.Tak dziala nasz mózg,nawet w doktorze hausie byl kiedys o tym odcinek.Ja juz niczego u siebie nie wynajduje,bo to bezsensu.W zeszlym miesiacu piersi mnie bolaly od samej owulki,urosly o 1 rozmiar.Myslalam ze to ciąza.Ale nie,piersi poprostu sobie urosly bez przyczyny.Dlatego ja sie u siebie niczego nie doszukuje.Bo te objawy tak wczesnie sie nie pojawiają.Więc bądzcie dobrej mysli.I choc jestem juz 2 dni po terminie to nie testuje.CIągle czekam na @.Bo wiem,ze spoznic sie zawsze moze ot tak bez wiekszej przyczyny.Jesli przyjdzie rozpaczy nie bedzie,ale wole sobie nadziei nie robic tetsami z bladymi kreskami tylko poczekac na moment gdy bede pewna ze krechy beda widoczne.

zielona- tak mi przykro... :-(tylko dziwi mnie ta historia z testami. Moze udaj sie do dobrego gina i spytaj, bo moze to ciaza biochem, albo endometrium masz za cienkie i fasolka sie nie zagniezdza?
Czy ktos sie orientuje, czy beta jest duza w ciazy biochemicznej????

mmm- witaj u nas, ja owulke tez mialam 19 dnia cyklu, troche spozniona, ale byla

agus- ja dzis rano nic nie czulam, a teraz mnie boli okropnie prawy jajnik- boli mnie tak juz od owulki i znow sluz mi sie pojawil :no: Ja juz normalnie nie mam sily prowadzic tych wszystkich obserwacji- mozna sie wykonczyc i tak nakrecic, ze bedzie sie w ciazy, ale urojonej :eek:

reklama
mufyy Ciąża biochemiczna

Występuje w przypadku, gdy test ciazowy oraz beta hcg wykazuje wynik dodatni lecz w obrazie usg nie potwierdza sie istnienia pęcherzyka płodowego. Najczęsciej powtórne badanie beta hcg wykazuje spadający poziom beta hcg.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry