reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
zielona dla mnie byłaś pewniakiem. Teraz to ja wiem że napewno będę mieć @.
No trudno.:-( Pewnie od nowego cyklu potowarzyszę ci.:-D
Sandrahaha napisała ci super mowę nic dodac nic ująć.

przez te bóle brzucha mam cały czas nadzieję. Ale po historii zielonej mi się odechciewa i mam wrażenie że poprostu brzuch mnie bedzie bolał aż do @.
Tylko ze mnie boli od 5 prawie dni i tu jeszcze 1 tydzień.:no:

dziewczyny czy ma któraś taki ból brzucha jakby "gazy sie zbierały" ale to tylko takie uczucie ? jakieś takie dziwne. Rany oby to nie ta cholerna @.
Co tu tak cicho śpicie czy co?:angry::wściekła/y:

Zielona przykro mi ale nie zalamuj sie bedzie dobrze.Poza tym kochana Twoja historia z testami uswiadami mnie ,ze dobrze robię testując tak pózno.Nie ma co sie rozczarowywać.I Wydawać kasę w błoto .Lepiej zaczekać nastepnym razem.Takie jest moje zdanie

Aguś ja nie mam takiego uczucia w brzuchu.Mnie czekają jeszcze 2 dni niepewności,aczkolwiek jakos strasznie sie nie stresuje.Co ma byc to bedzie,

Ja własnie wrocilam z nad wody.Masakra jest mi tak gorąco ,ze zaraz padne.Co za ukrop:szok::szok::szok:

aguś chciałabym Ci napisać, że to objaw fasolki i naprawdę Ci tego życzę i wierzę, że to właśnie TO :tak: ale napiszę zgodnie z prawdą, że NIE WIEM :no: każda dziewczyna inaczej pisze o początkach ciąży - tak naprawdę dopóki @ nie ma to jest nadzieja, że się udało. Ja nie mam żadnych objawów a mimo to nie tracę nadziei. Dwa miesiące temu bolał mnie brzuch (podbrzusze ćmiło - jak nigdy) od samej owulki, miałam mdłosci i nie byłam w ciąży. Ale u kogoś innego to mogłoby już oznaczać fasolinkę :tak: Im więcej czytam na ten temat tym bardziej się upewniam, że porównywanie swoich objawów z objawami innych kobiet może być tylko jakąś wskazówką dla nas, ale o niczym nie przesądza. Teraz jak mnie zakłuje albo poczuję ciągnięcie to usmiecham się i myślę "czy to Ty maluszku?" ale jednocześnie wiem, że to nie musi być to. Tak sobie radzę, na razie to się u mnie sprawdza, jestem spokojna i wiem, że jeśli przyjdzie teraz @ to pewnie będę trochę smutna, ale nie będę rozpaczać. Ale się rozpisałam chyba musiałam się wygadać ;-)

emilchen ja sie w 100% z Toba zgadzam.Nie ma co wynajdywania sobie objawów i wpatrywania sie w siebie szczegolnie.Bo na prawde nawet facet dopatrzyl by sie jakiegos objawu ciązy u siebie.Tak dziala nasz mózg,nawet w doktorze hausie byl kiedys o tym odcinek.Ja juz niczego u siebie nie wynajduje,bo to bezsensu.W zeszlym miesiacu piersi mnie bolaly od samej owulki,urosly o 1 rozmiar.Myslalam ze to ciąza.Ale nie,piersi poprostu sobie urosly bez przyczyny.Dlatego ja sie u siebie niczego nie doszukuje.Bo te objawy tak wczesnie sie nie pojawiają.Więc bądzcie dobrej mysli.I choc jestem juz 2 dni po terminie to nie testuje.CIągle czekam na @.Bo wiem,ze spoznic sie zawsze moze ot tak bez wiekszej przyczyny.Jesli przyjdzie rozpaczy nie bedzie,ale wole sobie nadziei nie robic tetsami z bladymi kreskami tylko poczekac na moment gdy bede pewna ze krechy beda widoczne.

zielona- tak mi przykro... :-(tylko dziwi mnie ta historia z testami. Moze udaj sie do dobrego gina i spytaj, bo moze to ciaza biochem, albo endometrium masz za cienkie i fasolka sie nie zagniezdza?
Czy ktos sie orientuje, czy beta jest duza w ciazy biochemicznej????

mmm- witaj u nas, ja owulke tez mialam 19 dnia cyklu, troche spozniona, ale byla

agus- ja dzis rano nic nie czulam, a teraz mnie boli okropnie prawy jajnik- boli mnie tak juz od owulki i znow sluz mi sie pojawil :no: Ja juz normalnie nie mam sily prowadzic tych wszystkich obserwacji- mozna sie wykonczyc i tak nakrecic, ze bedzie sie w ciazy, ale urojonej :eek:

reklama
mufyy Ciąża biochemiczna

Występuje w przypadku, gdy test ciazowy oraz beta hcg wykazuje wynik dodatni lecz w obrazie usg nie potwierdza sie istnienia pęcherzyka płodowego. Najczęsciej powtórne badanie beta hcg wykazuje spadający poziom beta hcg.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry