Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i po to go zalozyla zielona. Wiec dziewczynki piszcie, pytajcie tutaj, bo moze sie komus cos z Waszych odczuc przydac:-) 
A ty kiedy testujesz?
i nigdzie od Nas nie uciekaj;-). Trzymam mocno kciuki żeby fasolka się u Ciebie zadomowiała:-).
.Rety nawet mnie nie strasz 10 dni to zwariować można no i jeszcze ta nadzieja bo 2 testy pozytywneja po pierwszym cyklu zrobilam chyba z 5 testów z czego na 2 (bobo test) druga kreseczka byla bardzo delikatna, @ nadszedł z 10 dniowym opóźnieniem

. Okropność
. Ja już na pewno nie kupię bobo testa
. Coś z nimu nie tak jest.A ja w ciazy z corka zaczelam w 7 tyg i wymiotowalam do 14tyg. A przy ciazy pozamacicznej tylko jeden mialam taki dzien i to byla koncowka 4 tygodnia!Wisienko nie ma co się złościć. Po prostu ja miałam nudności i wymioty od 6 tygodnia... jeśli ty uważasz że możesz mieć już to oby to była fasolka.