reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ja starałam się 2 lata, teraz nareszcie czekam na Maleństwo. Powiem Wam jak to było, a Wy zrobicie jak chcecie.
Na pewno niejedna z Was się modliła, ale taka zwykła modlitwa to za mało. Ja poprosiłam o pomoc mojego śp. Dziadka oraz Anioły. Trzeba zdać sobie sprawę z tego że Anioły są wśród nas, żyją na ziemi i wystarczy je prosić - jeśli prośba nie jest niezgodna z Boskim planem - spełni się. Zawsze modliłam się bezpośrednio do Boga, a gdy przeczytałam książkę o aniołach, zaczęłam je prosić o maleństwo. Możecie mi wierzyć lub nie - po miesiącu zobaczyłam na teście 2 kreseczki, a dziś walczę z nudnościami:-)

Życzę Wam wszystkim dwóch grubych kresek,szczęśliwej ciąży i zdrowych bobasów

Gratuluje Kochana życze ci zeby wszystko bylo oki i dziecko urodzilo sie zdrowe duzo zdrowka:)
Ja jak narazie sie staram kolejny cykl juz 2 dni i jakoś dziwnie mam podwyzszona temperature i dziwnie mnie boli podbrzusze raz z jednej raz z drugiej strony:)
Niewiem czy to dobra oznaka?

reklama
Dziewczyny, witam po 3 dniach :-) Byliśmy z M. na pięknej 3-dniowej wyprawie w Bieszczadach. Próbowałam przeczytać Wasze posty od mojego ostatniego, ale to zadanie dla supermana, więc nie dam rady ;-) Chciałabym się jednak dopisać do testujących na 11 października. Straszliwie jestem ciekawa, czy ten cykl okaże się szczęśliwy, czy przyjdzie nam dłużej poczekać...

Ostatnia edycja:
Dzięki za kciuki :-) W Bieszczadach cudnie, tym bardziej, że zwiedzaliśmy głównie ruiny, zamki, dwory i muzea w mijanych miasteczkach i wsiach. Wyprawa jednak wypadła już na wyższe tempki, staranka były przedtem, w domu ;-)

Dziewczyny, witam po 3 dniach :-) Byliśmy z M. na pięknej 3-dniowej wyprawie w Bieszczadach. Próbowałam przeczytać Wasze posty od mojego ostatniego, ale to zadanie dla supermana, więc nie dam rady ;-) Chciałabym się jednak dopisać do testujących na 11 października. Straszliwie jestem ciekawa, czy ten cykl okaże się szczęśliwy, czy przyjdzie nam dłużej poczekać...

Również trzymam kciuki za 2 kreseczki:)

reklama
Na dopisywanko chyba musimy poczekać. Nie chciałabym się tu rządzić, bo nie jestem zbyt długo na forum, ale będę apelować u "władz" (;-) ) o dopisanie do testowania ;-)
Dziewczyny, to pewnie było wiele razy wałkowane, ale pewnie nie znajdę, więc zapytam... Jak mam testy o czułości 10 (no wiecie, te najczulsze), to ile DPO mam szansę otrzymać wiarygodny wynik? :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry