K
Kinga85
Gość
dziewczyny czy któraś z was używa testy owulacyjne? jezeli tak to jakie i czy warto? dzieki z góry ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mmm, ja też mam 10 testów z allegro ;-) A właściwie to 9, bo w zeszłym cyklu (choć wiedziałam, że nic z tego) zrobiłam, bo łatwo sobie kręcić, że może jednak... ;-)
kiciaq, ja wiem, że czasami trudno wybaczać (zwłaszcza małe złośliwości i drobne kłótnie...), ale ja sobie zawsze myślę w takich momentach, że M. przecież jest moim najukochańszym i wtedy go przytulam i próbuję zaciągnąć do rozmowy o tym, co między nami jest złe na daną chwilę. Ale oczywiście każda para ma swoje metody i swój temperament, więc nic nie będę radzić :-) Trzymam jednak kciuki za lepsze humory i nastawienie!
no i ile mozna i pozniej z tych malych sprzeczek robi sie wielka awantura w koncu, ehhh te chlopy nasze.W tym wszystkim najlepsze jest to ze Wy tez tu jestescienie Agniesiar nie chorujemy tylko bierzemy sie do pracy:-)
Malwina jezeli chodzi o mnie to bardzo dobrze zrobilas przyznajac sie do wszystkiego tylko troche boje sie ze to tylko i wylacznie zasluga Pati ze tak zrobilasno ale nic, czekaj cierpliwie nie klam a samo przyjdzie
Od siebie Ci powiem ze stracilas tym klamstwem wiele bo tu sa tak wspaniale dziewczyny tyle mozna sie nauczyc dowiedziec wspolnie wspierac, szkoda tego zatracicNo nic probuj jak bedziesz z nami wporzadku to i my bedziemy ale jak znowu zaczniesz to juz sama nie wiem
![]()

Przykro mi:-( pocieszę cię jedynie tym że ja też własnie zaczełam cykl i bedziemy razem się teraz wspierać i staraćPrzyszla w nocy@:--
-( znowu nawet szans na testowanie nie mialam
No nic trzeba zaczac od nowa
wkurza mnie to ze tyle odpuszczamy tyle sie poswiecamy a tu znowu nic:-
-
-(
;-) Mam przeczucie dobre co do października wiec główka do góry!
Przykro mi:-( pocieszę cię jedynie tym że ja też własnie zaczełam cykl i bedziemy razem się teraz wspierać i starać;-) Mam przeczucie dobre co do października wiec główka do góry!
![]()
Pozdrawiam wszystkich