Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)Dzięki za kciuki :-) W Bieszczadach cudnie, tym bardziej, że zwiedzaliśmy głównie ruiny, zamki, dwory i muzea w mijanych miasteczkach i wsiach. Wyprawa jednak wypadła już na wyższe tempki, staranka były przedtem, w domu ;-)

mmm, ja wiem, że trzeba odczekać... Ale obie wiemy, jakie to trudneprzynajmniej 10 dni po, ale im bliżej @ tym lepiej. w sumie po co się stresować że testnie wyszedł i myśleć ze może zrobiłam go za wcześnie...
Moje fazy wyższych zwykle mają 11 dni. Może jednak dla pewności założę datę testowania na 12 października, tym bardziej, że to poniedziałek i jakby co, to zrobię mężowi niespodziankę (bo w niedzielę poranek wspólny i na bank nie ukryję emocji łazienkowych z testowaniem
).ja zanówiłam 10 testów na allegro i za 10 zapłaciłam tyle co u mnie zapłaciłabym za 2Bakteria ja wiem ze to trudne tak czekac ale niestety nic innego nie poradzisz. musisz poczekac. a co do testowania to najlepiej testowac juz po terminie spodziewanego @ wczesniej testy czesto nie wychodza bo stezenie "hormonu ciążowego" jest za niskie. a co do tych czulych testow to ktoras z dziewczyn pisala ze zdaza sie ze kobieta ma naturalnie wysokie stezenie tego hormonu i nawet jak nie jest w iazy to ten test moze wyjsc pozytywnie. ja zawsze testuje w dzien spodziewanego @. no chyba ze mnie @ uprzedzi, wtedy zaoszczedzam na testach (bo u mnie sa straaaasznie drogie hehe)
a wogóle to ja tez jestem z Małopolski;-)
no ja juz znikam. moze wieczorkiem bed a jak nie to jutro na pewno. milego popoludnia
i wogole najlepiej jakby sie nie zblizal do mnie, nie wiem, on jest chyba przemeczony, ja to samo i z malych rzeczy wychodza wielkie awantury
takze nie wiem jak to z tymi starankami bedzie
wogole nie wiem jak to ze wszystkim bedzie bo juz mam dosc czasami... dobrze, ze za niecaly miesiac mam dwa tygodnie urlopu i lece do Polski, odwiedzic rodzine wlasnie tez w Bieszczady
takze ciesze sie bardzo, bo odpoczne sobie w zaciszu wiejskim, w gorach, wsrod pieknych widokow.. ahh juz sie nie moge doczekac
tylko najgorsze jest, ze bedzie wokol mnie trzech malych brzdacow, dziciaki moich dwoch kuzynek i kuzyna, a to mi na pewno nie pomoze w niemysleniu o dziecku. No chyba, ze juz bedzie fasolka, ale to wszystko zalezy czy sie przeprosimy, czy nie bo jak narazie to nie mam ochoty na zadne przytulania z nim :-(