reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Znany bardzo dobrze znany temat:laugh2:

U nas i tak i tak zdrabnia sie, czasami i tak sie nie da np Quinten a ja mowie czesto Quintus lub kapoen, kapoentje:-D

Zdradz troche tych swoich imion:sorry:
no juz zdradzilam.jak mowialm mam 2 dla dziewczynek i jedno dla chlopca z tym ze dla dziewczyn to juz raczej pewne a dla chlopca nie...koszmar z tymi meskimi imionami.nic mi sie nie podoba.

reklama
U nas wesela pewnie jak i u Was czasami ekstra sukienka a czasami jeansy tez beda dobre:no: oj z tymi fryzjerkami trudno znalezc dobra:sorry: moja niby fajna ale tez mi troche tym razem za krotko wlosy podciela:sorry:

Lubie krotkie imona dla dziewczynek kiedys chcialam dac Mia;-) Noa tez ladnie ale juz dlugo mam takie swoje jedno czy dwa ulubione:tak: moja przyjaciolka bedzie rodzic teraz i dziewczynka bedzie miec na imie Jasmin( dla mnie osobiscie troche za marokanskie:zawstydzona/y:) Moj maly jak widzialas ma na imie Quinten trudno nam bylo znalezc cos dla chlopczyka nic mi sie nie podoba:sorry:chialam tez Sam ale syn znajomej sie tak nazywa no i nie chcialam sie powtarzac:sorry:

Ja też lubie krótkie imiona jak juz mi sie uda by w ciaz to dziewczynce dal na imie lenka a chłopcu nie wiem jak dam

hej !
widzę ,że im bliżej końca weekendu tym ruch na forum trochę większy:-)

eijf

śliczne te kolczyki :-) ale nie ma to jak zobaczyć na żywo, życzę trafnego wyboru;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry