reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
niezłe:-) na niektórych można sobie język połamać :-) przynajmniej ja mogę hehe

zmykam na razie , bo strasznie mnie boli głowa, chociaz nie wykluczone ,że jeszcze zajrzę :-)

witam wszystkich,jestem tu nowa,również starająca sie.....Do dziś popołudni myślałam że tym razem się udało..niestety.....ost@ 29.08 od 3dc clo przez 5 dni,w 7dc pęcherzyk urósł,zakupiłam pregnyl i 9dc na usg,na badaniu okazało się że jest już ciałko żółte więc biegiem do domu i do dzieła;)no i to czekanie...z objawów jedyne co miałam to niesamowity ból piersi i częste wizyty w toalecie oraz zmęczenie..dziś mam 37 dc i wystąpiło krwawienie,taki bardziej plamienie.aż się popłakałam.pozostaje wziąść się w garść i zacząć od nowa...wszystkim którzy marzą o drugiej kreseczce życzę by się pojawiła;)pozdrawiam i smutno mi:-(

Noukie- Luna oraz Fay bardzo mi sie podobaja.u nich te imiona sa w jednym ze tak powiem.tzn trzeba ja nazywac dwoma imionami a dla mnie to juz przesada.w ogole sliczna kartke dostalismy (z elkaartje.nl ).Robi je znajoma mojego faceta i ta byla jedna z tych ladniejszych (puur).Bo ja juz nawet kartki ogladalam i nawet mam cos w glowie.ta kobieta projektuje wiec moze zrobilaby jakas ekskluzywna(z tym ze pomysl mam dla dziewczynki i zwiazany z imieniem...)wariatka...
temperatura troszke wyzsza ale to o niczym nie znaczy bo takie wlasnie mam.poza tym tak stresujemy sie tymi wysokimi temperaturami a jak sie na ff popatrzy to one wcale nie sa tak wysokie.No coz,jeszcze jakis tydzien i chyba sie okaze...na razie nic a nic nie mowi mi ze moglo sie udac...
pa,obowiazki wzywaja

Dzień dobry, drogie panie :-) eijf, a Ty kiedy testujesz?
justa1916, jeśli nie mierzysz temperatury (przed okresem spada, w ciąży utrzymuje się wyższa), to nie stwierdzisz, że to był okres. Słuchaj, jak na owulację w 9 dc (zakładając ją najpóźniej 9 dc wg USG), 37 dc na okres to stanowczo zbyt późno (faza lutealna trwa średnio 12-15 dni). Robiłaś test ciążowy? Zrób! Może to plamienie to zagnieżdżanie, ew. plamienie w związku z wczesną ciążą (a tego nie wolno ingorować). Podstawa - test!

reklama
witam witam!!
justa zgadzam si z bakteria, zrob test. jesli jestes w ciazy to krwawienie moze byc niebezpieczne i trzeba sie udac do lekarza.

malwina a ty bylas u gin aprzed rozpoczeciem staran? robilas podstawowe badania np cytologie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry