reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Dzień dobry, drogie panie :-) eijf, a Ty kiedy testujesz?
justa1916, jeśli nie mierzysz temperatury (przed okresem spada, w ciąży utrzymuje się wyższa), to nie stwierdzisz, że to był okres. Słuchaj, jak na owulację w 9 dc (zakładając ją najpóźniej 9 dc wg USG), 37 dc na okres to stanowczo zbyt późno (faza lutealna trwa średnio 12-15 dni). Robiłaś test ciążowy? Zrób! Może to plamienie to zagnieżdżanie, ew. plamienie w związku z wczesną ciążą (a tego nie wolno ingorować). Podstawa - test!
witam,bardzo dziękuje za odpisanie,jutro rano zrobie test poza tym jestem umówiona w piątek do lekarza,więc wszystko się wyjaśni.może nie wszystko stracone.pozdrawiam gorąco.

justa1916, ale jeśli już np. 18 dni jesteś w ciąży, to test powinien wyjść nie tylko z porannego moczu (tzn. mam na myśli, że ja na bank zrobiłabym test już dzisiaj, nie czekając do jutra ;-) ). Ale decyzja należy oczywiście do Ciebie :-)

Dziewczynki,chciałam wam coś opowiedziec.
Wczoraj dowiedziałam się,że moja kuzynka jest w 6 tyg ciąży,ale jest w szpitalu bo ma wyciek z dróg żółciowych i czeka ja zabieg. Ale nie o tym pisałam. Chciałam wam napisać,że jest to osoba,która przez całe zycie zmagała sie z problemami z @ i potrafiła raz na 3-4 miesiące dostawać @....a jednak jej sie udało,co prawda jest to wpadka...ale jak same widzicie....wszystko jest mozliwe!

reklama
Hej!
Czy jest jakaś nowa zaciążona :-)? Mam komus gratulować? Dawno listy nie widziałam :tak:

Ja juz po wizycie u lakarza. poszłam wczesniej bo nie mogłam sie doczekać. Miałam nawet usg, widziałam pęcherzyk:tak: Teraz mam przyjsc za 3 tygodnie to bedzie widac serduszko :-)
Pozdrawiam wszystkie staraczki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry