reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Agniesiar,tylko ze spokojem...może nie wiele sie dowiesz,ale może będą to istotne rzeczy!Tego ci życzę :) i będę trzymać mocno kciuki.... :tak::tak:

Dzięki, tylko żebym ten spokój zachowała, bo jak sie nakrecę, to znowu kolejny cykl będzie w plecy.

Tylko jak ten spokój zachować, jak wpadnę do domu to muszę znów wskoczyć na miotłę i zająć się porządkami!!!!:tak:

Jadodka a co u Ciebie?

reklama
Dzięki, tylko żebym ten spokój zachowała, bo jak sie nakrecę, to znowu kolejny cykl będzie w plecy.

Tylko jak ten spokój zachować, jak wpadnę do domu to muszę znów wskoczyć na miotłę i zająć się porządkami!!!!:tak:

Jadodka a co u Ciebie?

Co u mnie...nic cisza...i spokój....popołudniami pobolewa mnie podbrzusze i czasem mnie mdli...no i zauważyłam jeszcze ze jak mój Ł. dotknie moich brodawek lub zrobi to mój syn przez przypadek jak śpi z nami to od razu się denerwuje...i mnie to wkurza...i stąd moje pytanie czy to oznacza tkliwość piersi?

agniesiar bede trzymac dalej za was wszystkie tutaj:)

jagodka taka znalazlam hehe a to moze byc objaw ciązy, czego ci z calego serca zycze!!! kiedy testujesz?? chyba gdzies tak jak ja nie?

reklama
agniesiar bede trzymac dalej za was wszystkie tutaj:)

jagodka taka znalazlam hehe a to moze byc objaw ciązy, czego ci z calego serca zycze!!! kiedy testujesz?? chyba gdzies tak jak ja nie?

u mnie to jest tak,że do środy włącznie biorę tabletki i kończę opakowanie. I czekam na okres..ostatnio dostałam w niedzieli na pon w nocy,więc i tym razem wstrzymuje się z jakimkolwiek testowaniem do poniedziałku 12-go :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry